affiliate-marketing-domination-review

Affiliate Marketing Domination Review (2021) – Review + Ervaring met de AMD van Robert Jansen & Corné Marchand

Geld moet rollen. Het liefst heb je natuurlijk dat het jouw kant op rolt. Je kan op veel verschillende manieren aan geld komen. Of het nou veel geld is of weinig, je wil het gewoon hebben. Met een goede baan kan je veel geld verdienen. De baan waarmee dat kan moet dan echter wel iets zijn waar jij je in thuis voelt. Als dat niet het geval is, dan is deze optie al niet meer iets voor jou.

Tegenwoordig is het internet erg belangrijk geworden. Iedereen maakt er gebruik van en je kan eigenlijk niet meer zonder. Je checkt nog even snel je sociale media, verstuurt nog net even dat ene berichtje naar je beste vriend via WhatsApp of je zoekt nog even snel iets op Google op.

Via het internet kan je nog veel meer dan dat. Je kan namelijk ook nog geld verdienen. Nu denk je hoogstwaarschijnlijk als eerst aan dingen als webwinkels. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden dan dat. Een mogelijkheid is affiliate marketing. Hierbij werk jij samen met bedrijven en promoot jij hun producten. In ruil daarvoor kan jij een vergoeding krijgen. Als je het goed doet dan kan je er flink veel geld mee verdienen. Hierbij ligt er een flinke nadruk op het woord als. Het is namelijk aan te raden om iets van een cursus te volgen over affiliate marketing.

In deze review vertel ik je meer over één van die cursussen, namelijk de Affiliate Marketing Domination cursus. Lees snel verder en ontdek alles wat je weten wil over de cursus in de Affiliate Marketing Domination review.

Inhoudsopgave

Affiliate Marketing Domination Review: wat is de AMD?

Affiliate Marketing Domination is een cursus over affiliate marketing. Het is een cursus voor in Nederland en België. In de cursus wordt een volledig traject uitgelegd, waardoor je kan toewerken naar een winstgevend affiliate marketing bedrijf.

affiliate-marketing-domination-review-overalgeld.nl

Oprichters van de Affiliate Marketing Domination

De cursus wordt gegeven door Robert Jansen en Corné Marchand. Beide zijn ze zeer ervaren in affiliate marketing. Zo zit Robert al vier jaar in het vak en is Corné al ruim twee jaar bezig met het bedrijven van affiliate marketing. In zijn eerste jaar was Corné bovendien al erg winstgevend, waardoor hij kon genieten van veel vrijheid en kon stoppen met zijn oude levensstijl. Doordat ze beide veel ervaring hebben zijn ze dus ook goed in staat om je te helpen met jouw bedrijf. Robert en Corné zijn ook zeer actief op YouTube. Je kunt het kanaal van Robert Jansen vinden

Voor wie is de Affiliate Marketing Domination geschikt?

De cursus is geschikt voor iedereen die aan affiliate marketing wil beginnen of er al mee bezig is. De cursus is voor zowel Nederland als België. Hierdoor kunnen dus zowel Nederlanders als Belgen deelnemen aan de cursus.

affiliate-marketing-domination-review

Doel van de Affiliate Marketing Domination

Het doel van de cursus is om zoveel mogelijk mensen te helpen met hun affiliate marketing bedrijf. Op deze manier moet het mogelijk worden dat steeds meer mensen kunnen gaan genieten van vrijheid.

Affiliate Marketing Domination cursus

De Affiliate Marketing Domination is opgebouwd uit meerdere modules. Daarnaast ontvang je ook nog enkele bonussen. Over die bonussen lees je later in deze review meer. We kijken nu eerst naar de modules waaruit de cursus bestaat.

Module 1

De eerste module is een soort introductie. Je gaat kennismaken met Robert en Corné. Je legt alvast een basis voor het verdere vervolg van de cursus. Ook leer je alvast iets over het businessmodel en waarom dit zo goed werkt.

Module 2

Module 2 heet Mindset Voor Succes. Zoals je misschien al wel kon raden draait deze module om mindset. Je gaat leren wat de juiste mindset is voor het behalen van succes. Een goede mindset is zowel in het bedrijfsleven als in het dagelijkse leven een belangrijke factor.

Module 3

De derde module is Niche & Product. Een onderzoek doen naar niche en product is één van de eerste stappen richting het hebben van je eigen affiliate marketing website. In deze module wordt je stap voor stap geholpen met dit onderzoek. Ook leer je over bijvoorbeeld de customer journey en welke vormen van affiliate marketing je kan gebruiken.

Module 4

Module 4 draait om het opzetten van jouw online vastgoed. In negen video’s ga je hierbij geholpen worden. De video’s werken volgens een kijk en doe principe. Hierdoor kan je binnen een kort tijdsbestek al een goede website hebben gemaakt.

Module 5

De vijfde module heet Google Domination. Hierin leer je over SEO, wat één van de belangrijkste dingen is als je bezig gaat met het schrijven van affiliate marketing blogs. Het gaat hier dus om de zoekmachineoptimalisatie. Als je alles op de juiste manier schrijft en instelt kan je meer bezoekers trekken naar jouw website. Je hoeft dus niet per se gebruik te maken van advertenties om geld te kunnen verdienen met affiliate marketing.

Module 6

De zesde module is Content Domination. Hierin ga je aan de slag met het maken van de perfecte affiliate marketing blogs. Ook ga je leren over hoe je een kanaal kan maken op YouTube en hoe je het beste video’s kan maken om hierop te plaatsen. De content die je gaat maken is zeer waardevol, waardoor je het zowel op Google als op YouTube erg goed zult gaan doen.

Module 7

In de zevende module ga je bezig met e-mail marketing domination. Dit is ook een zeer belangrijke tool bij internetmarketing. Met behulp van een e-mail lijst kan je met slechts één druk op de knop geld verdienen. In deze module ga je leren hoe dat exact in zijn werk gaat.

Module 8

Tot slot is er dan nog de achtste module en dus tevens de laatste module. Deze module heet Op weg naar 5K+ per maand. Hierin leer je dus hoe je meer dan vijfduizend euro per maand kunt gaan verdienen. Je krijgt eerst voorbeelden te zien en kunt daarna bezig met je eigen affiliate marketing bedrijf.

Affiliate Marketing Domination Bonussen

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen zijn er dus bonussen bij de Affiliate Marketing Domination. In totaal zijn er negen van deze bonussen die je er dus bijgeleverd krijgt als je besluit om je aan te melden voor de Affiliate Marketing Domination cursus.

Bonus #1: Maandelijkse groepscoaching

Als je graag nog persoonlijke hulp wilt dan is deze bonus geschikt voor jou. Je kan namelijk wekelijks een sessie bijwonen waar groepscoaching in plaatsvindt. Bij deze bonus zul je geholpen worden om je bedrijf verder te kunnen laten groeien. De sessies hebben vaak een bepaald thema. Dit kan te maken hebben met bepaalde trends die zich afspelen op de markt, maar het kan ook gaan over een onderwerp dat door iemand aangevraagd is. De Maandelijkse Groepscoaching bonus heeft een waarde van 500 euro.

Bonus #2: Het content kanon

Een content kanon maken kan erg behulpzaam zijn voor je website. Je website kan er erg door versterkt worden. Er zullen meer bezoekers naar je website komen, als gevolg daarvan wordt de autoriteit van je website hoger en kan je uiteindelijk meer geld gaan verdienen met jouw website. Het is best lastig om een content kanon te maken, maar je zult er bij deze bonus stap voor stap iets over leren. Ook deze bonus heeft een waarde van 500 euro.

Bonus #3: Belasting en administratie

Bij het beginnen van een bedrijf is de belasting vaak nog een groot struikelblok voor de beginnende ondernemers. Het is ook best ingewikkeld en dus volledig begrijpelijk. Je leert hier precies hoe het werkt qua belasting en wat je precies moet afdragen als je een affiliate marketing bedrijf hebt. Op den duur zal je het uitbesteden aan een boekhouder, maar in het begin doe je het echt nog allemaal zelf. Daarom is deze bonus ter waarde van 250 euro erg handig.

Bonus #4: Bedrijf inschrijven

Net als de belasting is het inschrijven van het bedrijf vaak een struikelblok voor beginnende ondernemers. Daarom krijg je bij deze bonus een checklist. Aan de hand van deze checklist kan je ervoor zorgen dat je jouw bedrijf op de juiste manier in kan schrijven. Deze checklist is voor zowel Belgen als Nederlanders geschikt. Net als de bonus omtrent de belasting heeft deze bonus een waarde van 250 euro.

Bonus #5: Must reads

Het lezen van boeken kan je verder helpen met jouw affiliate marketing bedrijf. Robert en Corné hebben veel boeken gelezen. Niet ieder boek was even waardevol. Toch is het lezen van boeken goed voor zowel de groei van het bedrijf als voor de groei van jou als persoon. Bij deze bonus krijg je dan ook een lijst met de beste een meest waardevolle boeken om te lezen. Deze boeken zullen jou als persoon verder helpen en je bedrijf zal er ook van profiteren. De lijst met boeken die je gelezen moet hebben is een bonus ter waarde van 100 euro. 

Bonus #6: Toegang tot de exclusieve community

Je krijgt toegang tot de AMD community als je deelneemt aan de cursus. Je vindt hier mensen die al een stap verder zijn dan jijzelf. In deze community kan je altijd terecht met je vragen en wordt je verder geholpen door een lid van de community of door Robert of Corné. Doordat je hier de successen van cursisten kunt zien zul je ook alleen maar meer gemotiveerd raken. Deze bonus heeft een waarde van 500 euro.

Bonus #7: Uitbestedingsformule

Hier leer je hoe je meer kan gaan verdienen, terwijl je er minder werk voor hoeft te verrichten. Het opstarten van je affiliate marketing bedrijft kost veel tijd. Je moet zelf alles doen en schrijven. Uiteindelijk kan je een deel van de winst van je bedrijf weer investeren in je business en kan je snel gaan groeien. Als je hier direct al budget voor hebt dan kan je er uiteraard ook meteen mee beginnen. De bonus heeft een waarde van 700 euro. 

Bonus #8: SEO checklist

Het toepassen van SEO kan nog best lastig zijn. Je wilt natuurlijk wel zo goed mogelijk scoren op Google. Daarvoor is deze SEO checklist. Je kan dankzij deze checklist je teksten nog een keer controleren en zo zul je enkel de beste artikelen afleveren. De SEO checklist bonus heeft een waarde van 100 euro. 

Bonus #9: 15K+ Case Study

Tot slot is er nog de negende en laatste bonus, namelijk de 15K+ Case Studie. Hierin krijg je een Case Studie te zien die afkomstig is uit één van de projecten van Robert. Je zult hierin te zien krijgen hoe hij met slechts één product 15 duizend euro heeft weten te verdienen. Je leert hier precies wat je effectief kunt doen om succes te behalen terwijl je slechts één product promoot. Deze laatste bonus heeft een waarde van maar liefst 1000 euro en wil je dus absoluut niet missen.

Wat vinden anderen van de Affiliate Marketing Domination cursus?

Als je de Affiliate Marketing Domination cursus wilt gaan volgen, dan ben je absoluut niet de eerste die deze beslissing neemt. Er zijn veel mensen voor je geweest die dit besluit ook hebben genomen. De cursus wordt erg positief beoordeeld. Zo lees je bijvoorbeeld dat de training compleet is en dat hij dankzij de bonussen naar een nog hoger niveau gebracht wordt. Ook noemen mensen de training ontzettend uitgebreid en zeer leerzaam. Ook Corné en Richard worden geroemd in de reacties van mensen die de cursus gevolgd hebben. Bijvoorbeeld het feit dat ze snel reageren op je vragen en altijd voor je klaarstaan is een positief punt dat over ze genoemd wordt. Volgens cursisten leer je bij deze cursus alles wat je moet weten om een succesvol affiliate marketing bedrijf op te zetten. Op Trustpilot scoort de Affiliate Marketing ook een uitstekende score wat voldoende zegt over de kwaliteit van deze cursus.

affiliate-marketing-domination-trustpilot

Wat kost de Affiliate Marketing Domination cursus?

De cursus is niet gratis. Je zult er dus wel een bedrag voor neer moeten leggen om te kunnen groeien met jouw bedrijf. Echter zul je door de resultaten het betaalde bedrag snel vergeten. Je hebt meerdere opties omtrent de betaling. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om het bedrag in één keer te betalen. Als tweede optie kan je ervoor kiezen om het bedrag in twee maandtermijnen te betalen, waardoor je het dus verspreidt over twee maanden. Tot slot heb je nog de mogelijkheid om de betaling over vijf maanden te verspreiden. De eenmalige betaling is een bedrag van tweeduizend euro. Let op: de prijs valt door tijdgebonden kortingen vaak nog lager uit dan deze tweeduizend euro!

Affiliate Marketing Domination: oplichting of aanrader?

Als je op zoek bent naar een cursus om beter te worden in affiliate marketing dan is deze cursus je misschien al wel eens opgevallen. Je was dan echter nog niet zeker of deze cursus wel echt iets voor jou is en je hebt besloten om eerst wat meer onderzoek te doen. Het antwoord op de vraag of de cursus aan te raden is kan een zeer kort antwoord zijn. Hiermee doel ik op het antwoord: ja, de cursus valt aan te raden. Dit is simpelweg ook zo. Je leert in een aantal modules alles wat je moet weten over affiliate marketing.

Na afloop van de modules zul je merken dat je een stuk wijzer bent dan wat je was voor het begin van de cursus. De video’s waar de modulen uit bestaan zijn erg duidelijk en goed te volgen voor iedereen. Bovendien maken de bonussen de cursus eigenlijk compleet. Zonder bonussen was deze cursus ook een absolute aanrader geweest, maar nu je er bonussen bijkrijgt is de cursus al helemaal een aanrader. Je hebt op deze manier een compleet pakket waarmee jij als persoon kan groeien en jouw bedrijf ook.

Het bedrag dat je moet betalen voor de cursus klinkt misschien iets aan de hoge kant. Dit is ook volledig te begrijpen, want het is absoluut geen laag bedrag dat er staat. Toch is de cursus dit bedrag meer dan waard. Je zult na het volgen van de cursus zoveel geld gaan verdienen dat je het bedrag dat je hebt moeten betalen al snel zult vergeten.

De resultaten liegen er namelijk niet om. De mannen die de cursus verzorgen, Robert en Corné, hebben veel ervaring met het gebeuren rondom affiliate marketing. Alle kennis die ze hebben proberen ze zo goed mogelijk op jou als cursist over te brengen. Dit werkt zeer goed. Je zult merken dat ze veel ervaring hebben en dat ze weten waar ze over praten. Als je deze cursus dus besluit te gaan volgen, volg je dus zeker een goede cursus en krijg je absoluut geen onzin te horen. Al met al valt deze cursus dus zeker aan te raden en is er absoluut geen sprake van oplichting: je krijgt waar voor je geld.

Conclusie

Een affiliate marketing bedrijf kan je erg veel geld opleveren. Je moet het dan echter wel op de juiste manier aanpakken. Vaak ontbreekt het nog aan enige vorm van kennis, waardoor je niet het optimale uit je bedrijf kan halen. Je kan dan boeken lezen of cursussen volgen. Een erg goede cursus is de Affiliate Marketing Domination. Zoals je hebt kunnen lezen leer je erg veel bij deze cursus. Daarnaast zijn de reacties van mensen die deze cursus gevolgd hebben ook zeer positief. Je doet er zeker goed aan om deze cursus te volgen. Zowel voor jezelf als persoon, als voor je bedrijf is deze cursus erg handig.

Starten met de Affiliate Marketing Domination

Wil je starten met de Affiliate Marketing Domination? Krijg exclusief via ons een unieke korting door via deze link naar de cursus te gaan of te klikken op onderstaande button.

Populaire blogs

10 GEHEIMEN VOOR EEN ONLINE INKOMEN!

Download de 10 gratis overalgeld.nl secrets en leer de juiste strategieën voor een online inkomen!

overalgeld.nl-secrets-10-geheimen-voor-een-online-inkomen