bnb-verhuur-cursus-review

BNB Verhuur Cursus Review – Mijn Ervaring Met De BNB Verhuur Cursus van Nikki & Priscilla (2021)

Vandaag de dag is er wereldwijd steeds meer aandacht ontstaan voor het opbouwen van een passief inkomen. Men is op zoek naar verdienmodellen om de 9 tot 5 doorsnee baan achter zich of haar te kunnen laten. Een eerste belangrijke stap is dan om op zoek te gaan naar deze ‘nieuwe’, ‘moderne’ verdienmodellen die dit mogelijk maken. Want pas wanneer je de juiste informatie op zak hebt, ga je in staat zijn om de benodigde vervolgstappen te nemen. Vastgoed is naast bijvoorbeeld affiliate marketing een passief verdienmodel. Ook ik ben begonnen met investeren in kennis over vastgoed. Dit heb ik gedaan middels de BNB Verhuur Cursus van Nikki en Priscilla. In deze BNB Verhuur Cursus Review vertellen we je alles over mijn ervaringen en wat je mag verwachten van de cursus.

Inhoudsopgave

Wie zijn Nikki & Priscilla van de BNB Verhuur Cursus?

Nikki en Priscilla Koppedraaijer zijn het succes achter de BNB Verhuur Cursus. Naast hun verhuurbedrijf hebben zij de laatste jaren de cursus ontwikkeld vanwege hun passie voor het helpen van andere mensen. Inmiddels hebben Nikki & Priscilla tientallen cursisten geholpen met het opzetten van een succesvolle BNB business.

Wil je Nikki en Priscilla volgen? Bekijk hier de website van de BNB Verhuurcursus of check hier de instagram pagina van Nikki en Priscilla.

Waarom een BNB Verhuur Cursus?

Laten we allereerst beginnen met de redenen om überhaupt aandacht te schenken aan een BNB verhuurcursus. Want wat houdt het bijvoorbeeld precies in? En welke potentiële voordelen zijn hiermee te bereiken?

Een BNB verhuurcursus besteedt aandacht aan alles wat met het verhuren van een vakantiewoning te maken heeft. Dit gaat dan bijvoorbeeld om een chalet, een appartementje of een complete woning. Tegenwoordig maken steeds meer mensen gebruik van een vakantiewoning. Bijvoorbeeld in Nederland of België. Maar ook elders in Europa, voornamelijk in de wat warmere landen.

Het is dan doodzonde wanneer je hier alleen in de maanden dat je er fysiek bent voordelen aan beleeft. Er is namelijk zoveel meer uit een vakantiewoning te halen. Middels een BNB verhuurcursus leer je dan ook wat dit precies allemaal is. Hoe je er financieel gezien bijvoorbeeld enorm op vooruitgaat door één of meerdere vakantiewoningen aan te schaffen en deze het grootste gedeelte van het jaar te verhuren.

De redenen om een BNB verhuurcursus dus een kans te geven, moet je vooral zoeken in de persoonlijke voordelen die het je gaat opleveren. Wanneer je geïnteresseerd bent in financiële vrijheid en een passief inkomen, dan is het zeker de moeite waard om verder te blijven lezen.

bnb-verhuur-cursus-nikki-priscilla-review

Review BNB Verhuur Cursus door een ervaringsdeskundige

Uiteindelijk zijn er maar een paar personen waar je graag van wilt leren wat het verhuren van een vakantiewoning betreft. Het is namelijk niet de bedoeling dat je geld investeert in een cursus van iemand die er eigenlijk helemaal niet vanaf weet.

Zo is het in de eerste plaats al geruststellend dat het hier om een BNB verhuurcursus van Nikki en Priscilla gaat. Nikki en Priscilla hebben precies die route bewandeld die ze jou ook aanbevelen om te bewandelen. Zodoende ga je dus informatie leren van een stel dat precies weet waar het het over heeft. Intussen hebben Nikki en Priscilla bijvoorbeeld een groot aantal vakantiewoningen onder hun hoede. Ieder jaar weer houden ze hier een fors bedrag aan over. Denk je maar eens in hoeveel geld mensen over het algemeen aan verblijf kwijt zijn. Dit bedrag ligt een stuk hoger dan het huren van een pure leefwoning voor bijvoorbeeld 1 of 2 weken.

Daarbij heb je hier te maken met een review van de BNB verhuurcursus door een ervaringsdeskundige. Ik heb deze cursus namelijk persoonlijk doorlopen. Dit heeft te maken met het feit dat een passief inkomen opbouwen al jarenlang mijn aandacht weet te trekken. Er is zoveel positiefs dat het in potentie oplevert:

 • Minder tijdrovend: In de eerste plaats vergt een passief inkomen minder tijd. Dat is uiteindelijk het hele idee achter het opbouwen van een passief inkomen. Zelfs wanneer je er helemaal geen tijd meer aan zou besteden, blijft het een bepaald inkomen opleveren. Zodoende hoef je je niet iedere werkdag weer actief van 9 tot 5 in te zetten om ervoor te zorgen dat er geld binnen blijft komen. Dit is zonde van je tijd. En hier raak je alleen maar meer van doordrongen op het moment dat je weet dat er alternatieven zijn. 
 • The sky is the limit: Daarnaast zit er eigenlijk geen limiet aan de mogelijkheden. Wanneer je bijvoorbeeld voor de BNB verhuurcursus zou kiezen, kom je er al snel achter dat er altijd meer vakantiewoningen aangekocht en verhuurd kunnen worden. Het is niet zo dat je op een gegeven moment een maximum hebt bereikt. En dus levert het als het ware een onderneming op die blijft groeien. Dit is de droom van ieder persoon. Je hebt zelf in de hand tot hoe groot je het gaat uitbouwen.
 • Eigen baas: En daarmee belanden we automatisch aan bij het laatste grote positieve punt van het opbouwen van een passief inkomen; het stelt je in staat je eigen baas te zijn. Wanneer jij één of meerdere vakantiewoningen besluit aan te schaffen, hoef je verder in principe aan niemand verantwoording af te leggen. Jij besluit uiteindelijk welke vakantiewoningen je koopt, aan wie je ze verhuurt en welke prijs je hiervoor vraagt. Zo weet je zeker dat jouw succes ook het resultaat is van de door jou ondernomen acties. En geloof me, dit levert een heerlijk gevoel op.

Is verhuren met een AirBnB een goede keuze?

Wanneer je dit alles leest, denk je misschien iets in de trant van ‘maar AirBnb dan?’. ‘Is het niet gewoon mogelijk om via AirBnb een vakantiewoning te verhuren?’. In de basis is het antwoord op deze vraag ‘ja’. Echter zit hier een enorme ‘maar’ aan. Zo is verhuren via AirBnb puur iets wat je pas doet wanneer je een vakantiewoning hebt. Het levert je dus absoluut geen goede informatie op over hoe je aan een vakantiewoning komt. Waar je bijvoorbeeld op moet letten. En hoe je voor de best mogelijke aankoop zorgt. 

Daarbij ontvangt AirBnb een fors gedeelte van de inkomsten die je maakt. Puur doordat ze als tussenpersoon opereren. Ook dit is dus een reden om de touwtjes beter zelf in handen te nemen. Je houdt dan onder de streep een veel hoger bedrag over. 

Al met al is verhuren via AirBnb één kleine stap in alles wat er bij het verhuren van een vakantiewoning komt kijken. In een BNB verhuurcursus leer je dan van begin tot eind ook echt alles wat hier mee te maken heeft. De BNB verhuurcursus van Nikki en Priscilla is niet voor niets de standaard in deze sector. Het bevat zo’n beetje alles wat je je maar kunt wensen.

Content BNB Verhuur Cursus

Maar waar bestaat de BNB Verhuur Cursus van Nikki en Priscilla nu eigenlijk uit?

De cursus bestaat uit 17 uitgebreide modules waarin verschillende onderwerpen worden behandeld. Wij hebben de modules alvast voor je op een rijtje gezet.

 • Module 1: Mindset & Persoonlijke ontwikkeling
 • Module 2: Hoe en waar starten met BNB-recreatieverhuur
 • Module 3: Achter de schermen bij ons verhuurbedrijf
 • Module 4: Voorbereiding van het verhuurobject
 • Module 5: Platformen inrichten
 • Module 6: Woning verhuur gereedmaken
 • Module 7: Starten met verhuren
 • Module 8: Winnende platformen + channelmanager
 • Module 9: Tips & tricks uit de praktijk
 • Module 10: Financieringen vastgoed
 • Module 11: Social Media
 • Module 12: Vakantiewoningen of chalets aankopen van A tot Z
 • Module 13: Casestudies vastgoed en recreatiewoningen
 • Module 14: Wekelijke live coaching calls opgenomen
 • Module 15: Marktonderzoek + financieringen buitenland
 • Module 17: Out of the box
content-bnb-verhuur-cursus-review

Naast de videomodules krijg je ook nog toegang tot een aantal extra videomodules. Deze modules zijn:

 • Minicrsus BNB Verhuur. In deze module word het verhuren van BNB’s met een helikopterview uitgelegd.
 • Kickstartertraining vakantiewoningen. In deze cursus vertellen Nikki & Priscilla wat het inhoudt om te verhuren aan toeristen (short stay rentals). Daarnaast nemen zij je mee door het proces wat elke verhuurder moet doorlopen om te starten.
 • Extra inkomsten creëren: Nikki legt in deze module uit hoe je naast je BNB verhuur business andere inkomstenstromen rondom het vastgoed op kunt zetten.

Voordelen BNB Verhuur Cursus van Nikki en Priscilla

Om je een beter beeld te geven van de BNB verhuurcursus, is het nu tijd om de specifieke voordelen van deze cursus onder de loep te nemen. Zo weet je een stuk specifieker wat je allemaal van de BNB verhuurcursus van Nikki en Priscilla mag verwachten. Persoonlijk heb ik een aantal voordelen als het meest duidelijk ervaren. Ze vielen mij in positieve zin op, waardoor ik het de moeite waard vond om deze stuk voor stuk aan je uit te leggen. Het is mijn hoop en verwachting dat je de BNB verhuurcursus op dezelfde manier gaat ervaren als dat bij mij het geval was.

 • Online video cursus: Het eerste voordeel was voor mij persoonlijk dat er hier sprake is van een online video cursus. Hierdoor ben je in staat om volledig op je eigen tempo aan de slag te gaan. Je bekijkt bijvoorbeeld een video een paar keer, zodat je zeker weet dat je snapt wat er gezegd wordt. Dit is iets wat ik zelf als erg prettig ervaarde. Zo heb ik sommige video’s zeker wel 2 en soms zelfs 3 keer achter elkaar gekeken, om niks aan het toeval over te laten. Ieder vrij moment van de week nam ik even de tijd om een video te bekijken. Gezien je deze overal en altijd tot je beschikking hebt, is de kans groter dat je door blijft zetten.
 • Barst van succesvolle casestudies: Tegelijkertijd viel het me op dat er zoveel verschillende succesvolle casestudies onderdeel zijn van deze cursus. Het gaat hier om praktijkvoorbeelden van situaties die succesvol en minder succesvol zijn verlopen. Zo kom je precies te weten wat er wel en wat er niet werkt als het over de verhuur van vakantiewoningen gaat. Deze BNB verhuurcursus ontleedde van begin tot eind wat er in de casestudies allemaal gebeurt. Dit oog voor detail heb ik persoonlijk als bijzonder prettig ervaren.
 • Stappenplan van begin tot eind: Daarbij begint deze cursus ook daadwerkelijk bij het begin. Wanneer je denkt aan het financieren, kopen en verhuren van één of meerdere vakantiewoningen, dan voelt dit nog al overweldigend. Er komen zoveel verschillende stappen bij kijken om dit tot een goed einde te brengen. Het is dan extreem fijn wanneer de BNB verhuurcursus van Nikki en Priscilla alles stap voor stap langsloopt. Aangezien ze uit ervaring spreken, weten ze precies waar de pijnpunten zitten. Je voelt je hierdoor als cursist al meteen een stuk meer op je gemak.
 • Wekelijks live calls: Verder krijg je te maken met wekelijkse live calls met Nikki en Priscilla zelf. Dit is misschien nog wel de grootste motiverende factor geweest om niet op te geven. Om ook bij tegenslagen gewoon door te blijven zetten. Nikki en Priscilla weten namelijk van begin tot eind als geen ander wat er van je gevraagd wordt. Waar je je op moet focussen en waar je specifiek de nadruk op moet leggen. Hierdoor is het een absoluut genot om de specialisten zelf aan het woord te hebben. En om vragen te stellen, zodat onduidelijkheden als sneeuw voor de zon verdwijnen.
 • Eindelijk flink inkomen opbouwen: Het grote voordeel van deze cursus is uiteindelijk dat het je in staat stelt om een significant, vast inkomen op te bouwen. Het is dé manier om de touwtjes zelf in handen te nemen en eigen baas te worden. Want uiteindelijk gaat het toch om het verzekeren van een terugkerend, maandelijks inkomen. Wanneer je hiertoe in staat bent, ben je op de korte en de lange termijn van niemand meer afhankelijk. Het is voor veel mensen een droom. Aan de hand van deze BNB verhuurcursus ben ik erachter gekomen dat het voor veel mensen ook gewoon waarheid gaat zijn.
 • Geen startkapitaal nodig: Iets wat je niet direct zou verwachten, is het feit dat je geen startkapitaal nodig hebt bij het in praktijk brengen van deze kennis. Er zijn namelijk tal van manieren om een vakantiewoning te financieren. Je hoeft dan niet bij de aankoop zelf al diep in de buidel te tasten. Een zeer groot voordeel voor mensen die hier eigenlijk nog niet van op de hoogte zijn. En misschien heb je zelfs al één of meerdere vakantiewoningen in je bezit. Het is dan slechts een kwestie van het volgen van de juiste stappen. En laten die nu net uitgebreid zijn opgenomen in deze BNB verhuurcursus van Nikki en Priscilla.
 • GRATIS online training mogelijk: Tot slot weten Nikki en Priscilla als geen ander dat het belangrijk is om vertrouwen te hebben. Vertrouwen in de kennis van de cursisten. Vandaar dat ze ook besloten om een gratis online training aan te bieden. In deze training maak je kortstondig kennis met de informatie, de werkwijze en de cursisleiders zelfs. Hierdoor kom je er in een handomdraai achter of deze cursus voor jou wel of niet waardevol gaat zijn. Heb je het idee dat het toch niets voor jou is? Geen probleem. Het is uiteindelijk toch gratis!

BNB Verhuur Cursus Review: Conclusie

Na het doorlopen van de cursus ben ik tot de conclusie gekomen dat de BNB Verhuur Cursus van Nikki & Priscilla enorm waardevol is. De cursus is duidelijk en gestructureerd. Inhoudelijk gezien is de kwaliteit van de content van een enorm hoog niveau. Met de juiste mindset is de weg naar succes simpelweg: actie ondernemen. Wat mij betreft is het investeren in de BNB Verhuur Cursus een absolute must als het gaat om de juiste kennis over het verhuren van recreatievastgoed. Ook de reviews van andere cursisten zijn zeer positief.

BNB Verhuur Cursus kopen

Zit je er op dit moment dus aan te denken om een vakantiewoning te kopen en/of te verhuren? En heb je daarbij het idee dat het opbouwen van een dergelijk passief inkomen iets is waar je veel plezier aan gaat beleven? Dan is dit een mooi moment om actie te ondernemen en de BNB verhuurcursus te kopen. Je koopt de cursus momenteel voor een prijs van €1197,- inclusief BTW!

bnb-verhuur-cursus-kopen-prijs

Aan de hand van deze BNB verhuurcursus is hopelijk duidelijk geworden dat ik er persoonlijk veel aan heb gehad. Het vaste, maandelijkse, passieve inkomen dat ik hier aan overhoudt, is genoeg om verder niet meer te werken. Er zijn ineens zeeën van tijd over om echt van je leven te genieten. Het gevoel dat dit oplevert, is iets wat ik iedereen op deze aardbol toewens! 

Neem nu de eerste stap in de goede richting en probeer de gratis training een keer uit. Zo heb je direct door wat er je allemaal aan nieuwe kennis te wachten staat. The sky is the limit!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK