cash-cow-academy-review

Cash Cow Academy Review: Mijn Ervaring Met De Cash Cow Academy Van Jelline Brands

YouTube is het grootste online videoplatform van de wereld. Veel Nederlandse content creators zijn hier op met hun gezicht zichtbaar een verdienen veel geld met het maken van YouTube video’s. Dit geld verdienen zij onder andere door veel views te genereren op video’s. Maar moet jij je gezicht laten zien om veel views te genereren op een video om er ook geld mee te verdienen? Mijn antwoord op deze vraag: absoluut niet!

In de Cash Cow Academy van Jelline Brands leer jij hoe je geld kunt verdienen met YouTube video’s zonder dat jij als persoon zichtbaar bent in de video’s.

Maar hoe werkt dit dan precies?

Ik ben naast mijn dropshipping business aan de slag gegaan met de Cash Cow Academy en heb de cursus inmiddels succesvol afgerond. Wil jij nu ook succesvol worden met de Cash Cow Academy? In deze Cash Cow Academy Review geven wij jou alle ins en outs over de Cash Cow Academy van Jelline Brands.

Inhoudsopgave

Waarom voor een Cash Cow channel kiezen?

Op het internet zijn er veel methodes en strategieën waarmee je online geld kunt gaan verdienen. Dropshipping en Affiliate Marketing zijn voorbeelden van online verdienmodellen waarmee jij een (semi) passief inkomen kunt verdienen.

Sinds enkele maanden is er een nieuwe en zeer winstgevende methode voor online geld verdienen in Nederland gekomen: YouTube Cash Cow channels. YouTube Cash Cow channels zijn YouTube kanalen gericht op virale videos die zo veel views genereren dat je er geld mee kunt gaan verdienen.

Dit zijn de redenen om voor een Cash Cow channel te kiezen zijn:

 • Jij hoeft niet met je gezicht zichtbaar te zijn op de video’s. In de video´s die je leert te maken met de Cash Cow Academy, hoef je jezelf niet te laten zien. Hierdoor zal je nooit herkend worden, ondanks dat je video´s miljoenen keren bekeken worden.
 • Jouw eigen YouTube Cash Cows kunnen een passief inkomen voor jou gaan verdienen. Dit betekent dat als je de video eenmaal hebt geüpload, je er voor de rest van je leven geld mee kunt verdienen. Hoe ideaal is dat?
 • Je kunt werken aan je Cash Cow channel over heel de wereld. Het enige wat je nodig hebt is een laptop, een internetverbinding en je gezonde verstand.
 • Je hoeft geen kennis te hebben over video editting. Jij bent het creatieve brein en kunt alle taken uitbesteden aan mensen die verstand hebben van zaken als editten. In de Cash Cow Academy wordt uitgebreid uitgelegd hoe jij taken voor jouw Cash Cow channel kunt gaan uitbesteden.
 • Je kunt je creativiteit kwijt. Jij kunt zelf zo creatief zijn als je maar wilt. Het maken van de video’s kun jij om jouw eigen creatieve manier doen. Je kunt video’s inspreken, video’s editten en zelf de content schrijven. Het maken van deze YouTube video’s is een zeer creatief proces!

Wat zijn Cash Cow YouTube video’s?

‘Maar wat zijn nu voorbeelden van YouTube Cash Cow video’s?’ hoor ik je denken.

Alle YouTube video’s die continue bekeken kunnen worden en genoeg views genereren, zijn YouTube Cash Cows. Veelal zijn dit leuke weetjes, tutorials, top 10 lijstjes of andere onderwerpen waar mensen veel op zoeken in YouTube. Een paar voorbeelden van onderwerpen die jij toe zou kunnen passen in je YouTube channel:

 • Top 10 vakantielanden in de wereld.
 • Een tutorial met lifehacks.
 • Een muziekvideo, bijvoorbeeld een mix van de beste housenummers voor in de zomer.
 • Een openhaard- of aquariumvideo.

Een voorbeeld van een Cash Cow Channel is te zien in onderstaande YouTube video.

Mijn eerste indruk van de Cash Cow Academy

Tekst. Wat mij betreft is de Cash Cow Academy één van de best gestructureerde online cursussen van Nederland en België. Ik heb inmiddels mijn eerste Cash Cow YouTube channel gelanceerd en dit heb ik allemaal gedaan dankzij de heldere en gebruiksvriendelijke video’s uit de cursus.

Wie is Jelline Brands?

Jelline Brands is de eerste ondernemer in Nederland die haar kennis over het maken van virale YouTube video’s deelt. Sinds 2020 legt ze dit uit in haar Cash Cow Academy. De Cash Cow Academy zorgt er voor dat jij het wiel niet zelf hoeft uit te vinden op het gebied van maken van YouTube cash cow channels.

Naast de Cash Cow Academy, heeft zij ook een agency die ondernemers helpt bij het leveren van alle middelen voor het runnen van een succesvolle webshop.

cash-cow-academy-jellinebrands

De inhoud van de Cash Cow Academy

De Cash Cow Academy cursus bestaat uit 14 modules en 55 verschillende lessen. Deze video’s gaan bijdragen aan het succes van jouw YouTube video’s en kanalen.

Module 1: Introductie

De eerste module is de introductiemodule. In deze module wordt de Cash Cow Academy uitgelegd en krijg je de basisinformatie over YouTube Cash Cow Channels. Tot slot kun je lid worden van de exlusieve community.

Module 2: Winstgevende nichemarkt kiezen

Module 2 bestaat uit vijf lessen. Als eerst krijg je een lijst met de best betaalde nichemarkten. Dit maakt het voor jou eenvoudiger om een goede en winstgevende nichemarkt te kiezen. Hierna wordt er in een video uitgelegd hoe jij een ideale nichemarkt kunt kiezen, hoe je dit specifiek maakt en ontdek je ‘geheime bestel betaalde nichemarkt’. Tot slot wordt er een toelichting gegeven over het leren kennen van de doelgroep van jouw nichemarkt.

Module 3: YouTube-kanaal opzetten

In de derde module, leer jij stapsgewijs hoe jij eenvoudig een YouTube kanaal kunt opzetten. Je leert hoe je jouw kanaal efficiënt kunt inrichten, zodat jij nog beter gevonden wordt in de YouTube zoekresultaten.

Module 4: Basisprincipes voor het maken van content

In vijf video’s wordt er uitgelegd wat de basisprincipes zijn voor het maken van de content. Welke basisbenodigdheden zijn er, hoe bedenk je YouTube video’s, hoe maak je YouTube video’s, hoe maak je thumbnails en hoe kies je tussen kwaliteit of kwantiteit zijn onderwerpen die aan bod komen in module 4 van de Cash Cow Academy.

Module 5: YouTube-video’s optimaliseren en publiceren

Omdat het belangrijk is dat jouw YouTube video’s goed in het algoritme komen zodat jij gevonden wordt, veel views krijgt en geld verdiend is het belangrijk om te weten hoe je video’s moet optimaliseren en publiceren. Je leert hoe je de video’s moet optimaliseren, hoe je direct hoog eindigt in de zoekresultaten en hoe je gevorderde zoekmachine optimalisatie kunt toepassen.

Module 6: YouTube Automisatie

In module 6 word jou geleerd hoe je het maken van YouTube video’s als proces kunt inzetten om video’s te blijven maken. In deze module wordt alles uitgelegd over het uitbesteden van zaken als tekstschrijven, voice-overs, video editing en thumbnails. Ook leer je hoe je een compleet ingehuurd team kunt opbouwen en hoe je dit systematiseert en organiseert.

Module 7: Geld verdienen met YouTube

Module 7 gaat jou alles uitleggen over het verdienen van geld met YouTube. Er wordt verteld hoe jij toegelaten wordt tot het YouTube partnerprogramma, hoe je YouTube kunt koppelen aan Google Adsense en hoe je andere strategieën in kunt zetten om geld te verdienen met jouw YouTube video’s.

Module 8: De vijf belangrijkste factoren van succesvolle YouTube kanalen

De vijf belangrijkste factoren die jou gaan helpen bij het maken van een succesvol YouTube kanaal, worden uitgelegd in module 8.

Module 9: De magische formule voor een virale YouTube video

In module 9 leer jij hoe je in vier stappen een virale YouTube video kunt gaan creëren. Dit gaat jou helpen bij het genereren van geld met jouw YouTube video’s.

Module 10: De geheimen om snel te groeien

In vijf video’s wordt er in module 10 uitgelegd hoe jij jouw video’s en kanaal snel kunt laten groeien middels een aantal geheimen. Deze geheim zul je hoe dan ook nodig hebben om virale video’s te creëren.

Module 11: Gegevens analyseren

Het analyseren van gegevens wordt in module 11 uitgelegd. Gebaseerd op twee variabelen, start jij met het analyseren van jouw gegevens.

Module 12: Opschalen

Nadat je in module 11 leert hoe je de gegevens kunt analyseren, ga je in module 12 leren hoe je kunt gaan opschalen. Door op te schalen, ga je nog meer geld verdienen met jouw Youtube Cash Cows.

Module 13: De grootste problemen voor Cash Cow Channels opgelost

Bij Cash Cow Channels kun je tegen problemen aan gaan lopen. Alle mogelijke problemen of beperkingen waar je tegen aan kunt lopen, worden middels een oplossing uitgelegd in module 13 van de cursus. Jij hoeft je hierdoor niet druk te maken over de knelpunten in het YouTube Cash Cow proces.

Module 14: Langetermijnvisie

In de laatste module wordt uitgelegd welke langetermijnvisie jij moet hanteren om er voor te zorgen dat je een maximaal rendement kunt gaan behalen met jouw video’s. Deze langetermijnvisie is essentieel om succes te gaan behalen op YouTube.

cash-cow-academy-content

Cash Cow Academy Bonus

Naast de Cash Cow Academy modules, worden er ook veel extra’s gegeven in deze cursus die de waarde nog groter maken. De bonussen die jij krijgt in de cursus, heb ik voor je opgesomd.

 • Casestudie van €0,- naar €10.000,-. In de casestudie wordt ingegaan op het verhaal en proces van een succesvolle student uit de Cash Cow Academy.
 • Cash Cow Academy voor gevorderden. Voor gevorderden is er een extra module met uitleg over Cash Cow YouTube channels. Jij leert hoe je nog meer kunt halen uit jouw video’s.
 • YouTube-kanaal promoten en laten groeien. In deze module wordt uitgelegd hoe je jouw channel kunt opschalen en het aantal views kunt laten groeien. Door dit op te schalen, ga je op lange termijn continue meer geld verdienen.
 • Content maken voor gevorderden. Wil jij extra uniek zijn? In deze bonus module wordt uitgelegd hoe je nog unieker kunt zijn om je te onderscheiden van de rest.
 • De sleutel tot succes. Extra geheimen om jouw YouTube kanaal maximaal geld te laten genereren, worden in deze module uitgelegd.
 • Module Financiën. In deze module wordt uitgelegd hoe je om moet gaan met de financiën binnen dit business model.

Prijs Cash Cow Academy

Momenteel betaal je €1197,- voor de Cash Cow Academy. Wat je ontvangt in de Cash Cow Academy:

 • Online cursus met meer dan 80 gestructureerde video’s die jij toe kunt passen voor jouw YouTube kanaal.
 • Toegang tot de besloten community. Hier kun je netwerken met gelijkgestemden en al je vragen stellen. Dit verhoogt jouw leercurve enorm.
 • Levenslang toegang tot de cursus.
 • Groepscoachings.

Maar let op:

Wij hebben in samenwerking met Jelline Brands iets heel unieks geregeld: via overalgeld.nl kun jij €200,- korting krijgen op de Cash Cow Academy.

Met onze unieke kortingscode ‘MARK200’ koop je de Cash Cow Academy met maar liefst €200,- korting!. Hierdoor betaal je €997,- in plaats van €1197. Deze korting is geldig via deze link of klik op onderstaande button om naar de unieke kortingspagina te gaan.

Mijn ervaring met de Cash Cow Academy

Inmiddels heb ik alle video’s bekeken en heb ik bijbehorende stappen gevolgd. Ik ben zeer te spreken over mijn eigen proces en ik heb in een aantal weken de video’s af kunnen ronden. Mijn YouTube kanaal online en de eerste video’s zijn geüpload. Het is een kwestie van tijd tot deze video’s een passief inkomen voor mij gaan genereren.

Cash Cow Academy: de conclusie

Maat wat zijn nu de voordelen en de nadelen van de cursus?

Ik leg je uit wat de voordelen en de nadelen van de Cash Cow Academy zijn.

Voordelen

De voordelen van de Cash Cow Academy zijn:

 • Duidelijke en uitgebreide video’s. In de video’s wordt heel helder uitgelegd hoe je kunt werken aan jouw Cash Cow business. Je kunt nadoen want er wordt voorgedaan in de cursus en jij zal het volgende succesverhaal worden. Sommige video’s in de cursus worden ondersteund met bijlagen.
 • De besloten community is heel waardevol. In de besloten community wordt veel waarde gedeeld. Je kunt hier ook al je vragen stellen over de Cash Cow channels. Ook is het handig om in de community te netwerken zodat je ook met mensen kunt sparren over Cash Cow channels en alles wat daar bij komt kijken. In deze community kom je niet terecht als je jezelf niet aansluit bij de Cash Cow Academy. Duidelijke en uitgebreide video’s.
 • Je kunt de cursus wereldwijd volgen en toepassen. Woon jij in het buitenland of zou je graag in het buitenland willen werken? Het business model is ten opzichte van vele andere business modellen één van de beste methodes om overal op de wereld geld mee te verdienen. Vanaf iedere plek op aarde werk jij aan jouw YouTube Cash Cow. Hoe mooi is dat!
 • Relatief lage investering. De Cash Cow Academy kost slechts €1197,-. Als jij na het volgen van de cursus jouw succesvolle YouTube video’s hebt gemaakt, ga jij zulke bedragen maandelijks verdienen met de YouTube video’s. Deze €1197 is daarom slechts een investering die je binnen een aantal maanden hebt terugverdiend.
 • Minimale concurrentie. Omdat YouTube cash cow channels relatief nieuw zijn in Nederland, is er momenteel weinig concurrentie. Video’s viraal laten gaan is makkelijker en je kunt meer geld verdienen.

Nadelen

De nadelen van de Cash Cow Academy zijn:

 • De resultaten zijn pas op langere termijn zichtbaar. Voordat je echt geld begint te verdienen met jouw YouTube kanaal, ben je een aantal weken verder. Je verdient dus niet binnen een dag geld. Een voordeel hier van is dat de concurrentie eerder afhaakt als resultaten niet snel zichtbaar zijn.
 • Je hebt continue de juiste mindset nodig. Is je mindset niet in orde? Dan wordt het heel lastig om een succesvol YouTube Cash Cow kanaal te gaan ontwikkelen. Heb jij wel de juiste mindset en ga jij altijd je doelen achterna? Dan is de Cash Cow Academy zeker wat voor jou!

Conclusie

Wat mij betreft is de Cash Cow Academy een absolute must als je geld wilt gaan verdienen met virale YouTube video’s. Als je alle stappen uit de cursus volgt en de juiste mindset hebt, ben ik er van overtuigd dat jij duizenden tot tienduizenden euro’s kunt gaan verdienen met jouw YouTube Cash Cows. Ik zou iedereen de Cash Cow Academy van Jelline Brands aanraden.

Zelf beginnen met de Cash Cow Academy: unieke korting!

Wil jij starten met de Cash Cow Academy? Dan hebben wij een speciale korting voor jou! Alleen via ons kun jij profiteren van een extra korting van €200,-. Gebruik kortingscode MARK200 bij het afrekenen en profiteer van deze unieke kortingsactie. Je kunt profiteren van deze korting door te klikken op deze link of via onderstaande button naar de Cash Cow Academy te gaan. Hierdoor betaal je slecht €997,- voor de Cash Cow Academy. Wat houd je tegen?

Populaire blogs

10 GEHEIMEN VOOR EEN ONLINE INKOMEN!

Download de 10 gratis overalgeld.nl secrets en leer de juiste strategieën voor een online inkomen!

overalgeld.nl-secrets-10-geheimen-voor-een-online-inkomen