dropship-academy-review

Dropship Academy Review: Mijn Ervaring Met De Dropship Academy 4.0 [Internationaal]

In mei 2020, tijdens Corona, begon ik mezelf af te vragen wat ik wilde in het leven. Ik besloot mijn eigen online webshop zonder voorraad te starten. Maar hoe wist ik precies wat ik het beste moest doen om de investeringskosten zo laag mogelijk te houden?

Weken werd ik overspoeld door diverse YouTube advertenties van Joshua Kaats, Boyd Hoek en Jia Ruan. De ene na de andere luxe villa op Bali kwam voorbij. Het verhaal van Joshua Kaats sprak mij het meeste aan, ook omdat zijn business model aansloot bij mijn doel: het starten van een online webshop zonder voorraad. Dit word ook wel ‘dropshipping‘ genoemd.

Uiteindelijk besloot ik de cursus te kopen en het commitment te geven om 100% aan de slag te gaan met de Dropship Academy. In maart 2021 is de Dropship Academy 4.0 uitgekomen en uiteraard heb ik deze cursus ook gevolgd. In deze Dropship Academy Review van de 4.0 versie van deze cursus geef ik jou alle ins en outs over de vernieuwde cursus van Joshua Kaats.

Inhoudsopgave

Waarom voor dropshipping kiezen?

Wil jij starten met een online business en wil jij overal geld verdienen? Dan is e-commerce of dropshipping een goede businessmodel voor jou. Met dropshipping kun jij vanaf achter jouw laptop geld verdienen. Dit kun je doen op iedere plek, waar je ook maar wilt. Dropshipping is daarmee een heel geschikt business model om mee te starten. Met slechts enkele honderden euro’s kun jij investeren in jouw eerste dropshipping business. Als jij denkt dat dropshipping iets voor jou is, probeer het dan vooral eens uit. Als jij hier serieus mee aan de slag gaat, kan jij net als ik succesvol worden in de e-commerce wereld.

dropship-academy-review-waarom-voor-dropshipping-kiezen

Mijn advies: denk jij dat het starten van een dropshipping business ‘get rich quick‘ is? Start dan vooral niet met dropshipping. Begin hier alleen mee als je bereid bent om dit business model serieus te nemen en hier tijd in wil steken om het een succes te laten worden.

Wil jij wel serieus succesvol worden met dropshipping? Zoek dan zoveel mogelijk informatie op, koop de Dropship Academy en zoek andere online ondernemers die hier ook mee bezig zijn. Alleen op deze manier zal jouw journey een succes worden.

Mijn eerste indruk van de Dropship Academy 4.0

Om inhoudelijk in te gaan op de Dropship Academy 4.0, wil ik je graag eerst voorstellen aan de persoon achter de Dropship Academy 4.0: Joshua Kaats.

Wie is Joshua Kaats?

Je hebt hem vast wel eens voorbij zien komen op een YouTube of Facebook advertentie: Joshua Kaats. Maar wie is Joshua Kaats nou eigenlijk?

Joshua Kaats is momenteel één van de grootste online ondernemers van Nederland. Hij heeft op dit moment meerdere cursussen waaronder de Dropship Academy 4.0, de High Ticket Dropship Academy. Ook is hij een partner van de grootste cursus over adverteren op Pinterest: de Pinterest Mastery van Thomas Mulder.

Joshua Kaats is al jarenlang actief in de e-commerce wereld. Hij heeft veel kennis over dropshippen. Het gaat hier zowel om low ticket dropshipping als high ticket dropshipping. Jaren geleden heeft Joshua Kaats besloten om een videocursus te ontwikkelen. Dit om het runnen van een eigen dropshipping business toegankelijk te maken en mensen te helpen met het behalen van een (financieel) vrij leven. Joshua Kaats heeft ook mij hierbij geholpen.

Nieuwsgierig naar Joshua Kaats? Je kunt Joshua Kaats volgen op Instagram of LinkedIn om meer over hem te weten te komen. Ook heeft Joshua Kaats en YouTube kanaal waarin onder andere podcasts te zien zijn met succesvolle studenten uit de Dropship Academy.

Dropship Academy 4.0 Content

Ten opzichte van de Dropship Academy 3.0, is voornamelijk de inhoudelijke content van de Dropship Academy veranderd. Ik heb alle content uit de Dropship Academy 4.0 voor jou op een rijtje gezet:

#1: Introductie tot internationaal dropshippen

In de eerste module wordt er door Joshua Kaats uitgelegd wat internationaal dropshippen inhoudt, wat er bij komt kijken en wat de voor- en nadelen zijn van internationaal dropshippen. Hierdoor ben jij op de hoogte van het internationale dropshippen en zet jij de eerste stap naar jouw internationale dropshipping business.

#2: Internationale webshops vs. Nationale webshop

Joshua Kaats legt in module 2 uit wat het verschil is tussen internationale webshops en nationale webshops. Ook legt hij uit welke webshop beter werkt en voor welke soort webshop jij het beste kunt gaan kiezen om nog winstgevender te gaan worden.

#3: Marktonderzoek: kies je land

Internationaal dropshippen kan in alle landen. Maar welke landen zijn nu eigenlijk het beste om te gaan dropshippen? In deze module legt Joshua Kaats uit hoe jij een keuze maakt voor een land. Ieder land heeft voor- en nadelen. Na deze module, heb jij een keuze gemaakt voor het land waar in je wilt gaan starten met verkopen.

#4: Product research over de grens + cheatsheet

De juiste strategieën om winstgevende producten te vinden is essentieel in jouw e-commerce onderneming. Jij leert hoe je het beste research kunt doen in het buitenland en welke tools jij hier het beste bij kunt gaan gebruiken. Met deze strategieën heb jij 99% garantie op het vinden van winning products.

#5: Betaalmethodes

In deze module wordt uitgelegd welke betaalmethodes er zijn en welke betaalmethodes per land toegepast moeten worden om te zorgen voor een optimale conversie. Dit is van groot belang bij internationale webshops.

#6: Webshop instellen

Het juist instellen van jouw webshop is van groot belang. Door jouw webshop juist in te stellen en conversie verhogende tools in te zetten, ga jij jouw winst maximaliseren. Joshua Kaats legt jou uit hoe jij jou webshop in kunt gaan stellen om maximale resultaten te gaan behalen. Deze module is extreem waardevol.

#7: Domeinnaam kopen

In module 7 wordt uitgelegd hoe en waar jij het beste een domeinnaam kunt aanschaffen. Er wordt exact uitgelegd in welk land jij welke domein en extensie jij kunt gebruiken.

#8: Je business vertalen

Omdat je verkoopt in het buitenland, is het belangrijk om de juiste vertalingen toe te passen. In deze module wordt haarfijn uitgelegd hoe jij alles op jouw webshop kunt vertalen, welke tools je kunt gebruik en hoe je de kennis van mensen inzet om altijd grammaticaal correct te zijn.

#9: Legal checkup

In andere landen gelden andere regels. Joshua Kaats legt uit met welke juridische aspecten jij rekening moet houden bij jouw internationale e-commerce webshop. Deze tips & tricks kun jij toepassen op jouw webshop, zodat je zeker weet dat je aan de wet- en regelgeving voldoet. Als je iets niet wilt, is het discussie over wet- en regelgeving in het buitenland.

#10: Betaalmethodes en Financiën

Welke betaalmethodes moet je in welk land toepassen? In module 10 wordt dit vraagstuk uitgelegd. Door de juiste betaalmethodes in te stellen, zullen de bezoekers ook over gaan tot een aankoop. Dit is van levensbelang om winstgevend te kunnen verkopen.

#11: Cashflow problemen en financiën

In het buitenland heb je te maken met andere betaalmethodes- en providers dan in Nederland en België. Dit betekent dat je niet altijd snel de beschikking hebt over jouw gegenereerde omzet. Is dit een probleem?

Zeker niet. Joshua Kaats legt jou precies uit hoe je om moet gaan met de cashflow in jouw business om continue omzet te kunnen blijven draaien.

#13: Case Study: Dropshippen over de grens

In de Case Study wordt er samen met studenten een internationale store vanaf scratch opgebouwd. Deze case study laat je precies zien hoe ook jij succesvol wordt met internationaal dropshippen.

dropship-academy-4.0-content

Dropship Academy 4.0 Extra’s

Zijn de genoemde modules de enige bronnen van informatie in deze cursus? Nee…!

Naast de content uit de Dropship Academy 4.0, krijg je heel wat extra’s. De extra producten die jij krijgt in de Dropship Academy 4.0 zijn:

 • Toegang tot de meest unieke en waardevolle Dropship Academy community.
 • Coachings.
 • Facebook Ads Blueprint
 • Google Ads Blueprint
 • Klantgeluk Blueprint
 • Mogelijkheid tot 1-op-1 Coaching Sessie
 • Boekenhouden en Administratie
 • Platinum Partner Secrets
 • Chatbot Domination
 • E-mailmarketing
 • De succesformule: creëer een 100K Mindset.
 • Samen succes challenge.

Prijs Dropship Academy 4.0

De aanschafprijs van de Dropship Academy 4.0

Natuurlijk is €997 veel geld, maar ga na wat het je oplevert. Door de bewezen strategiën uit deze cursus toe te passen, kan je honderden- tot duizenden euro’s per dag gaan verdienen! Dat is niets in verhouding tot de €2,73 die je omgerekend per dag kwijt ben aan de Dropship Academy 4.0. Zeker niet als je weet hoeveel omzet ik na de eerste 14 dagen internationaal dropshippen heb behaald…?

Mijn resultaat na 14 dagen internationaal dropshippen

Nadat ik zelf de modules van de Dropship Academy 4.0 heb gevolgd, ben ik aan de slag gegaan met een dropshipping webshop in Zweden.

In de eerste twee weken dat ik ben gestart in Zweden, heb ik een omzet van 142.754,30 SEK behaald. Dit is ongeveer €14.000. Deze omzet heb ik behaald in de eerste twee weken dat ik ben begonnen in Zweden en zonder enige vorm van optimalisatie. Dit allemaal dankzij de Dropship Academy 4.0!

dropship-academy-4.0-review-resultaten

Dropship Academy Review: de conclusie over de 4.0 cursus

De reden dat ik er voor heb gekozen om ook weer aan de slag te gaan met de Dropship Academy 4.0 is om internationaal te leren dropshippen. Zoals gezegd, is dit zeer succesvol uitgepakt dankzij de stappen uit de Dropship Academy 4.0.

Uit mijn ervaring zijn er ook een aantal voordelen en nadelen met betrekking tot de Dropship Academy 4.0 Ik heb deze voor- en nadelen voor jou opgesomd.

Voordelen

 • Gestructureerde en duidelijke cursus. Net zoals de vorige versies van de Dropship Academy, is ook de Dropship Academy 4.0 zeer gestructureerd en duidelijk. Wat mij betreft is de Dropship Academy de best georganiseerde cursus met betrekking tot online ondernemen in Nederland en België.
 • Waardevolle community. In de community omring jij je met gelijkgestemden. Deze gelijkgestemden kom je niet tegen wanneer je geen lid bent van de Dropship Academy.
 • Op de hoogte van de nieuwste strategieën. In de Academy worden de nieuwste strategieën geleerd. Hierdoor ben jij altijd op de hoogte van de actuele tips & tricks en zal jij altijd de concurrentie in de e-commerce wereld voor zijn. Hoe ideaal is dat?
 • Internationaal dropshippen. In de Dropship Academy 4.0 is een er uitgebreide module die je uitlegt hoe je online producten kunt verkopen in andere Europese landen. Wanneer je de basiskennis hebt, is dit een hele mooie manier om jouw e-commerce business op te schalen.
 • Veel extra’s. Naast informatie over boekhouden, zijn er ook modules over onder andere e-mail marketing, mindset en het adverteren via Google en Pinterest. De cursus is dus een complete cursus die zich niet alleen focust op het dropshippen maar op het hele plaatje van het online ondernemen.

Nadelen

 • De cursus kost geld. De Dropship Academy kost, net als vele andere cursussen geld. Het is wel zo, dat als je de cursus volgt je er meer geld mee kunt gaan verdienen. Zie de kosten van de cursus daarom als investering en niet als kosten. Ook na de aanschaf zal je nog een paar honderd euro aan budget nodig hebben voor het maken van de webshop en budget voor Facebook Advertenties.
 • De cursus neemt best wel wat tijd in beslag. Er zijn uren aan beeldmateriaal in de cursus. Om alle video’s te volgen en tegelijkertijd uit te voeren ben je best wel even bezig. Als je mindset in orde is, is er niets aan de hand. Houd in gedachte dat de tijd die je investeer op lange termijn meer geld, tijd en vrijheid op gaat leveren.
 • De motivatie moet echt 100% uit jezelf komen. De Dropship Academy 4.0 is een cursus die je helemaal zelf moet gaan volgen. De motivatie moet dus echt uit jezelf komen en jij moet actie ondernemen om het naar een succes te brengen. Wees je hier wel van bewust voordat je start met de Dropship Academy.
 • Extra persoonlijke coachings kosten geld. Als je een persoonlijke coaching wilt hebben, moet je extra geld betalen. In de besloten community zijn er wel genoeg mensen die jou helpen. Ook kun je al je vragen stellen in de besloten community.

Conclusie

Ik raad je 100% zeker aan om te starten met de Dropship Academy 4.0. Wat mij betreft is deze cursus een must om een succesvolle e-commerce business te runnen. Ook omring je jezelf met gelijkgestemden wanneer je lid wordt van de Dropship Academy. Dit gaat er gegarandeerd voor zorgen dat je succesvol wordt. Dit geldt natuurlijk wel alleen als jij serieus aan de slag gaat met jouw e-commerce, maar daar hebben wij al het vertrouwen in!

Zelf beginnen met de Dropship Academy 4.0

Ben jij overtuigd en wil jij starten met de Dropship Academy 4.0? Bekijk het gratis webinar of ga direct naar de afrekenpagina van de Dropship Academy 4.0. Hoe dan ook, jouw keuze om te Drophip Academy 4.0 te kopen, kan niets anders worden dan een succes!

Populaire blogs

10 GEHEIMEN VOOR EEN ONLINE INKOMEN!

Download de 10 gratis overalgeld.nl secrets en leer de juiste strategieën voor een online inkomen!

overalgeld.nl-secrets-10-geheimen-voor-een-online-inkomen