geld-verdienen-vanuit-huis-2021

Geld verdienen vanuit huis? Zo verdien jij geld vanuit huis! [€1000,- per maand?!]

Geld verdienen vanuit huis is anno 2021 mogelijk! Heb jij ooit het idee gehad dat dit niet mogelijk is? Laat deze gedachten los want geld verdienen vanuit huis op het internet is met dit business model nog nooit zo eenvoudig geweest.

En om met dit online business model vanuit huis geld te verdienen heb je maar een paar dingen nodig: een laptop en een internetverbinding.

In dit artikel lees je met welk businessmodel jij geld kunt verdienen en een passief inkomen kunt genereren, allemaal vanuit huis en achter de laptop.

Inhoudsopgave

Geld verdienen vanuit huis doe je met dit verdienmodel

Welk business model is dit dan?

Dit business model is: Affiliate Marketing.

Het principe van Affiliate Marketing is erg simpel en laagdrempelig. Een ‘affiliate’ promoot een digitaal of fysiek product om de verkoper en koper in contact met elkaar te brengen. Bestelt de koper via de unieke link van de affiliate? Dan ontvangt de affiliate een affiliate commissie.

Een voorbeeldje.

Jij meldt je aan als affiliate bij bol.com. Op jouw blog promoot jij elektrische steppen. Via Google word jij dagelijks organisch gevonden door bezoekers die mogelijk geïnteresseerd zijn in een elektrische step. Als deze bezoekers via jouw unieke affiliate link naar bol.com gaan en deze elektrische step kopen, ontvang jij een commissie op basis van de gegenereerde omzet voor bol.com! Eenvoudiger kan het niet!

geld-verdienen-vanuit-huis-affiliate-marketing

De voordelen van Affiliate Marketing

Het grootste voordeel van Affiliate Marketing is: je kunt er geld mee verdienen vanuit huis!

Het enige wat je nodig hebt om te starten met Affiliate Marketing is een laptop en een goed werkende internetverbinding. En natuurlijk ook jouw gezonde verstand!

Er is nog een ander groot voordeel van Affiliate Marketing ten opzichte van een aantal andere online business modellen.

De investering in een Affiliate Marketing business is namelijk nihil! Met de aanschaf van een domeinnaam of Hosting (bijvoorbeeld bij TransIP) start jij al een blog waarmee jij geld kunt verdienen. Dit alles voor minder dan €100,-!

Nadelen van Affiliate Marketing

Heeft Affiliate Marketing nadelen?

Nee, in mijn optiek heeft Affiliate Marketing weinig tot geen nadelen. Om te starten met Affiliate Marketing heb jij namelijk geen hoge investeringskosten zoals bij veel andere online business modellen wel het geval is.

Affiliate Marketing heeft alleen tijd nodig. Door tijd te blijven steken in jouw affiliate verdienmodel en hier consequent aan te blijven werken, gaan de resultaten in de vorm van bezoekers en commissies exponentieel toenemen.

Als jij er voor kiest om een blog te starten met daarin links naar een affiliate product, verwacht dan niet dat je binnen een dag je eerste sales hebt. De eerste sale duurt meestal wat langer, maar de tweede sale zal heel erg snel komen. Hierdoor bouw je een passief inkomen op.

Hoeveel geld kan ik verdienen met Affiliate Marketing?

Met Affiliate Marketing kun jij net zo veel geld verdienen als jij wilt!

Voor Affiliate Marketing geldt: de input die jij levert, zal zich op lange termijn terug gaan betalen. Bij het werken aan een Affiliate Marketing business is het voornamelijk belangrijk om te focussen op consequentie.

Door consequent te werken en jouw business structureel te laten groeien, gaan de inkomsten die jij verdient met Affiliate Marketing op lange termijn alleen maar exponentieel toenemen!

Is €2.000 euro per maand mogelijk? Zeker. Maar dit zal wel afhankelijk zijn van de input die jij op consequente wijze levert.

Bij Affiliate Marketing is het plafond eindeloos hoog! Je kunt jouw Affiliate Marketing zo groot opschalen als jij maar wilt! Het enige wat je nodig hebt is tijd of geld.

Tijd heb je nodig om te werken aan een Affiliate Marketing verdienmodel of geld om de kennis te kopen of taken uit te besteden. Wat houdt je nog tegen om te starten met Affiliate Marketing?

Wat zijn voorbeelden van affiliate producten?

Vanuit huis geld verdienen met Affiliate Marketing kan door verschillende producten te promoten. De producten die jij als affiliate promoot, kunnen zowel fysiek producten als digitale producten zijn. Denk hierbij aan:

Ben jij benieuwd welke producten jij kunt promoten met affiliate marketing? Check op de webshops van deze producten of jij je aan kunt melden als affiliate!

Hoe starten met Affiliate Marketing?

Starten met Affiliate Marketing is heel simpel: actie ondernemen! Hoe langer je wacht, hoe meer kansen je laat liggen. Een kort stappenplan om jouw affiliate marketing business op te zetten:

  1. Kies een nichemarkt voor het promoten van een product. Kies vooral een niche waarin jezelf een passie of interesse of interesse hebt. Heb jij een passie voor fitnessen? Kies dan een fitnessniche. Promoot bijvoorbeeld een fitness product of een cursus over afvallen.
  2. Start en bouw een website. Nee, een website starten is tegenwoordig niet meer lastig. Kan je dit zelf niet? Via platforms als Fiverr of Upwork kun je dit ook eenvoudig uitbesteden.
  3. Schrijf blogs over niche-gerelateerde onderwerpen.

Nadat je deze stappen hebt doorlopen, wordt jouw website zichtbaar op Google. Als je bezoekers krijgt op jouw website en deze kopen via jouw unieke affiliate links een product van een van jouw partners, ontvang jij een commissie! Op die manier verdien jij geld vanuit huis achter je laptop.

geld verdienen vanuit huis starten met affiliate marketing

Affiliate Marketing zonder kennis van webdesign

Veel mensen denken dat veel technische kennis een vereiste is en je kennis moet hebben van zaken als webdesign, SEO of het opbouwen van een online business. Dit is niet waar. Bij online business modellen als E-commerce is dit wel het geval.

Affiliate Marketing kun je namelijk op meerdere manieren toepassen.

De meest eenvoudige manier om geld te verdienen met Affiliate Marketing is het delen van jouw unieke affiliate links via WhatsApp aan vrienden, familie of collega’s.

Of jouw Affiliate link delen in een grote Facebook groep. Simpel toch?

En nog een stap verder…

Als jij Affiliate Marketing wilt doen zonder eigen websites te hebben kun je producten adverteren via Facebook, Google of Pinterest. Let wel op: om advertenties te kunnen runnen betaal je veel geld. Als je een beginner bent, is dit daarom zeker geen aanrader.

Start vandaag met geld verdienen vanuit huis!

Affiliate Marketing is een business model wat jij volledig vanuit huis en achter jouw laptop kunt doen.

Wil jij vanaf vandaag geld verdienen vanuit huis met Affiliate Marketing en daarmee een passief inkomen opbouwen?

De Affiliate Marketing-goeroe Jacko Meijaard legt jou in een stap-voor-stap training uit hoe ook jij op een eenvoudige manier binnen enkele maanden vanuit huis geld kunt verdienen.

Dit is één van de makkelijkste online business modelen in 2021!

Wil jij de training van Jack bekijken? Klik dan op onderstaande knop om de video’s van Jacko Meijaard te bekijken.

affiliate-marketing-revolutie
Wil jij een online passief inkomen genereren?
Leer geld verdienen met Affiliate Marketing!

Populaire blogs

10 GEHEIMEN VOOR EEN ONLINE INKOMEN!

Download de 10 gratis overalgeld.nl secrets en leer de juiste strategieën voor een online inkomen!

overalgeld.nl-secrets-10-geheimen-voor-een-online-inkomen