high-ticket-dropship-academy-review

High Ticket Dropship Academy Review – Mijn 2021 Ervaring Met De High Ticket Dropship Academy van Joshua Kaats & Sven Jansen

Mensen willen het liefst zoveel mogelijk geld hebben. Geld maakt niet gelukkig is een uitspraak die je vaak voorbij hoort komen. Het mag dan misschien niet gelukkig maken, het is wel een feit dat het heel handig is om geld te hebben. Je kan er namelijk veel mee doen. Niet alleen moet je er mee voorzien in je dagelijkse behoeften, je kan er ook mee op verre vakanties naar warme landen en ga zo maar door. Een manier om flink wat geld te verdienen is door middel van high ticket dropshipping.

Inhoudsopgave

High Ticket Dropship Academy Review

Grote kans dat je nog geen idee hebt wat high ticket dropshipping is. Dat is geen ramp, want de term is ook nog niet bij iedereen bekend. Toch is high ticket dropshipping wel een heel interessante optie als je graag veel geld wilt verdienen. Je zult er dan wel enige vorm van kennis voor nodig moeten hebben. Deze kennis moet ergens vandaan komen, want deze komt er niet vanzelf. Je kan door alles uit te proberen ook kennis opdoen, maar dat kost simpelweg te veel tijd. Het is op een veel makkelijkere manier op te lossen. Het gaat namelijk veel sneller als je een training gaat volgen. Een training die je snel zult tegenkomen als je op zoek bent is die van de High Ticket Dropship Academy.

Ik heb zelf deelgenomen aan deze cursus. Om je meer informatie te bieden over deze cursus heb ik besloten om er een review over te schrijven. In deze review zul je alles vinden wat je moet weten over de High Ticket Dropship Academy.

High Ticket Dropship Academy Kopen

Het volgen van de training is uiteraard niet gratis. Je mag er altijd op hopen dat trainingen zoals deze gratis te volgen zijn, maar de kans dat dat zo is, is behoorlijk laag. Voor deelname aan de High Ticket Dropship Academy zul je dus ook een geldbedrag moeten neerleggen. Je moet voor deelname durven te investeren. Je zult nadat je verder bent gaan lezen in deze tekst erachter komen of de cursus deze investering waard is.

Het verschil tussen High Ticket Dropshipping en Low Ticket Dropshipping

Allereerst is het misschien nog handig om te weten wat high ticket dropshipping nou precies is. En misschien nog wel belangrijker: wat het verschil tussen high ticket dropshipping en low ticket dropshipping is. Het verschil is eigenlijk best simpel en valt ook al uit de benamingen af te leiden. High ticket dropshipping is het dropshippen van duurdere producten. Vaak gaat het dan om producten met een prijs vanaf 100 euro. Een voorbeeld van een High Ticket Dropshipping product is bijvoorbeeld een opblaasbaar zwembad zoals hier te vinden.

high-ticket-dropship-academy-high-ticket-dropshipping

Low ticket dropshipping is het dropshippen van goedkope producten. Hierbij gaat het vaak om producten die je een winstmarge van zo’n tien tot twintig euro op zullen leveren. Je ziet dus al meteen dat met high ticket dropshipping veel meer geld gemoeid is dan met low ticket dropshipping. Low ticket producten worden meestal ingekocht via Aliexpress, Alibaba of andere groothandels uit (meestal) Azië.

Wie zijn Joshua Kaats en Sven Jansen?

Joshua Kaats en Sven Jansen zijn de twee heren die de training van de High Ticket Dropship Academy verzorgen. Sven was eerder coach bij de Dropship Academy, maar helpt nu Joshua met het verzorgen van de trainingen. Daarnaast zijn ze ook zakelijke partners van elkaar. Op YouTube uploaden Joshua Kaats en Sven Jansen ook regelmatig video’s over High Ticket Dropshipping.

Waarom starten met de High Ticket Dropship Academy?

Je hebt net al kunnen lezen dat er veel geld gemoeid is met high ticket dropshipping. Het is dan ook mogelijk om er erg veel geld mee te verdienen. Om nog makkelijker meer geld te verdienen is het handig om kennis te hebben. Deze kennis kan je het snelste krijgen door het volgen van een training. Dat is dan ook precies de reden waarom je de High Ticket Dropship Academy moet volgen. Hier kan je snel aan kennis komen over het fenomeen high ticket dropshipping. De kennis die je opdoet kan je meteen toepassen in de praktijk. Hierdoor wordt high ticket dropshipping voor jou een nog groter succes dan dat het al kon worden. Je krijgt namelijk erg veel informatie aangeboden en met deze informatie kan je high ticket dropshipping voor jou nog interessanter maken. Bovendien krijg je naast de algemene informatie ook nog allerlei bonussen en extra’s. Hierover kan je later in deze tekst meer lezen. Uiteindelijk zul je absoluut geen spijt krijgen van deelname aan de High Ticket Dropship Academy. Je kan namelijk echt verder komen met je bedrijf en dat is natuurlijk het voornaamste doel. Ook als je al wat meer ervaring hebt met high ticket dropshipping kan je een deelname aan de High Ticket Dropship Academy misschien wel goed gebruiken. Zelfs voor de meer ervaren mensen in deze business is de informatie die er gegeven wordt erg waardevol. 

Inhoud van de High Ticket Dropship Academy

Bij de High Ticket Dropship Academy krijg je een heleboel nuttige informatie over high ticket dropshipping. Je leert bijvoorbeeld hoe je een succesvolle high ticket dropshipping business kunt beginnen. Nu denk je waarschijnlijk dat dat nog niet zo heel bijzonder is. Toch is dat het wel. Je leert namelijk hoe dat kon zonder dat je afhankelijk bent van bijvoorbeeld Facebook advertenties. Tijdens de cursus kom je er ook achter hoe je producten met een waarde van meer dan 200 euro kan verkopen met een hoge winstmarge. Vanachter je laptop werken klinkt ideaal. Het niet nodig hebben van een startkapitaal klinkt ook erg ideaal. Dit leer je ook tijdens de cursus, net als hoe het mogelijk is om geen voorraad aan te houden, terwijl je met de vorige twee dingen bezig bent. Als je bezig gaat met high ticket dropshipping wil je natuurlijk zoveel mogelijk winst maken. Daarom leer je tijdens de cursus hoe je producten kunt vinden die je erg veel winst opleveren. Het liefst heb je natuurlijk ook de beste leveranciers. Je ontdekt daarom tijdens de cursus hoe je een premium leverancier het beste kan zoeken, benaderen én binnenhalen, want dat laatste is misschien nog wel het belangrijkste. High ticket dropshipping wordt nog niet veel gedaan en dus kan jij er tijdens de cursus achter komen hoe je als één van de eersten succesvol kan worden met dit concept. Een professioneel ogende website kan bijdragen aan je succes. Je zult misschien denken dat je hier enige technische kennis of ervaring voor nodig hebt. Dit is echter niet nodig en je zult bij de High Ticket Dropshipping Academy ontdekken hoe dat kan. Naast al deze dingen leer je nog veel meer bij de High Ticket Dropshipping Academy.

high-ticket-dropship-academy-review

High Ticket Dropship Academy bonussen en extra’s

Je hebt net al kunnen lezen uit welke inhoud de High Ticket Dropship Academy bestaat. Je hebt dan dus ook gelezen dat er nog veel meer te leren valt bij deze training. Naast de algemene inhoud van de High Ticket Dropship Academy zijn er namelijk ook nog een aantal bonussen en extra’s. Om een duidelijk overzicht voor je te creëren staan deze hieronder voor je op een rijtje.

De extra’s van de High Ticket Dropship Academy

De High Ticket Dropship Academy biedt je een mogelijkheid tot persoonlijke hulp. Je krijgt er alle hulp die nodig is om een succesvol bedrijf te starten in de wereld van high ticket dropshipping. Bovendien krijg je toegang tot een High Ticket Dropshipping community. Dit is dé nummer 1 community van Nederland en België. In deze community tref je mensen die precies hetzelfde doel hebben als jij. Er zijn meer dan 1500 serieuze online ondernemers te vinden in deze community. Het is heel erg uiteenlopend op welk niveau ze zitten. Sommigen zijn starters, terwijl anderen al een succesvol bedrijf hebben en er serieuze bedragen aan verdienen. In de community kan je met elkaar communiceren. Het doel hiervan is dat je elkaar als het ware naar een hoger niveau kunt tillen. Iedereen kan zijn of haar ervaringen delen en zeggen wat voor hem of haar goed werkt. Anderen kunnen deze tips dan weer overnemen en kunnen op die manier ook een stap dichterbij hun gewenste succes komen. Het mooie is dat je gewoon op je eigen tempo kunt leren en ondertussen met de meest ervaren en beste high ticket dropshippers kunt praten. De community is dus zeer handig voor iedereen die wilt gaan beginnen met high ticket dropshipping, maar ook als je al meer ervaring hebt is het een handige extra om erbij te hebben. Een andere extra die je er goed bij kunt gebruiken is de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij coaching sessies. In totaal zijn er vijf van deze sessies per week. Dat wil dus zeggen dat er in een jaar maar liefst 270 van deze sessies plaatsvinden. Het is absoluut niet nodig om bij alle 270 sessies aanwezig te zijn, maar af en toe een sessie bijwonen zal je zeker een handje kunnen helpen.

De Bonussen van de High Ticket Dropship Academy

Waarschijnlijk dacht je na het horen van de inhoud van de cursus en de extra’s dat het feest al voorbij was. Toch is er nog meer. Er zijn namelijk ook nog enkele bonussen. Deze bonussen staan hieronder voor je op een rijtje.

 • Bonus #1: De succesformule – De formule voor succes in jouw leven & business
  Met behulp van deze formule kan je binnen het zeer korte tijdsbestek van anderhalf jaar een business opzetten die je miljoenen op gaat leveren. Je krijgt bovendien te horen hoe je deze formule direct toe kunt passen. Er gaat gewerkt worden aan je zogenaamde 100K mindset. Deze mindset zal er voor zorgen dat ook jij zulke fantastische resultaten kunt behalen met high ticket dropshipping. Je krijgt te horen hoe het kan dat de meeste mensen geen succes behalen en dus hoe jij ervoor kan zorgen dat je wel succesvol wordt. Met behulp van een aantal handige ‘mindhacks’ kan je de pilaren vormen die de basis zijn voor het succes dat je gaat behalen in het leven en met je business.
 • Bonus #2: Platinum partner secrets
  Normaal gesproken zou je er geen toegang tot krijgen, maar bij de High Ticket Dropship Academy krijg je dat wel. De Platinum partner secrets zijn eigenlijk alleen te leren tijdens de Platinum partner events van Tony Robbins. Toch krijg je nu een unieke toegang tot deze geheimen. De kosten voor deze bonus worden volledig gedragen door de High Ticket Dropship Academy, zodat jij het beste kan profiteren van alle kennis die je opdoet. De High Ticket Dropship Academy bezoekt bovendien allerlei events van Tony Robbins. Alle kennis die ze daar vergaren geven ze op deze manier aan jou door. De meest succesvolle mensen op het gebied van financiën, relaties, business, spiritualiteit en gezondheid maken ook gebruik van al deze principes. Je kunt er dus zeker van zijn dat de informatie erg waardevol is.
 • Bonus #3: Facebook Ads Blueprint
  Adverteren is erg belangrijk en bij deze bonus ga je er van alles of leren. Je ontdekt bij deze bonus namelijk hoe je een expert wordt in succesvol adverteren op Instagram en Facebook. Met de strategieën die je hier leert tover je Facebook en Instagram als het ware om naar geldmachines. Je krijgt bij de blueprint 34 video’s te zien. Hierin krijg je te zien hoe de mannen van de High Ticket Dropship Academy zelf advertenties op Facebook gebruiken, hoe je producten van 1700 euro met een winstmarge van 500 euro kunt verkopen, hoe winnende advertenties eruit zien en hoe je deze op moet bouwen, hoe je het maximale kunt halen uit het verkeer naar je website en tot slot hoe je een warme doelgroep kan aantrekken die jouw product zullen kopen.
 • Bonus #4: Klantgeluk Blueprint
  Je klanten zijn uiteindelijk het allerbelangrijkste, want zij zorgen er namelijk voor dat je geld kan verdienen. Bij deze bonus leer je dan ook hoe je je klanten kunt omzetten naar een groep trouwe fans die houden van jou en al je producten. Je leert daarnaast hoe je om moet gaan met verschillende situaties en met verschillende klanten. Op deze manier zul je namelijk op alles voorbereid zijn en kan je niet meer voor vervelende verrassingen komen te staan. Tot slot zul je erachter komen hoe je een imperium kan opbouwen en uitbouwen. Dit zogenaamde imperium zal bestaan uit allemaal mensen die gedreven zijn om van jouw business een succes te maken, waardoor jij de focus kan leggen op de leuke dingen.

Mijn ervaring met de High Ticket Dropship Academy

Het is erg belangrijk om de mening van een ander te weten voordat je iets koopt. Het blijft een mening, wat dus wil zeggen dat jouw mening anders kan zijn. Toch is het een soort van houvast en vaak kan je er al wel het een en ander uithalen. Daarom zal ik mijn ervaringen met de High Ticket Dropship Academy delen. Ik heb lange tijd getwijfeld of ik deel zou nemen. Dit kwam omdat ik er zelf nog niet helemaal over uit was of ik wel of niet verder wou met high ticket dropshipping. Uiteindelijk heb ik besloten om wel te gaan beginnen en als gevolg daarvan heb ik me ook meteen aangemeld voor de High Ticket Dropship Academy. Tot op de dag van vandaag heb ik nog altijd geen enkele spijt van deze investering. De informatie die je er krijgt is erg waardevol en ik heb er dan ook veel aan gehad. Vooral als beginner kan je de informatie goed gebruiken. Het begin van je high ticket dropship business wordt op deze manier een stuk gemakkelijker. Je hoeft niet meer alles zelf uit te vinden en hebt de meeste kennis al paraat. De inhoud van de High Ticket Dropship Academy was geweldig en alle extra’s en bonussen die je er bij kreeg waren ook stuk voor stuk enorm waardevol. Ik ben er zeker veel wijzer door geworden en kan ook wel zeggen dat mijn bedrijf er erg veel aan heeft gehad.

High Ticket Dropship Academy: scam of aanrader?

De prijs die je moet betalen voor de High Ticket Dropship Academy is behoorlijk hoog. Je bent daarom misschien wel bang om opgelicht te worden. Het bedrag is hoog en hoe weet je nou zeker dat je krijgt waar je om vraagt? Ik kan je echter volledig geruststellen. De High Ticket Dropshop Academy is namelijk absoluut geen scam. Je kan de cursus zelfs omschrijven als een absolute aanrader. Van begin tot eind is de informatie waardevol en alles kan je toepassen op je eigen bedrijf.

Er zijn veel anderen, waaronder ikzelf, die ook ervaringen hebben met de High Ticket Dropship Academy. Onder al deze mensen heerst er alleen maar positiviteit. Er is geen enkele deelnemer of oud-deelnemer die zegt dat het allemaal onzin is. Je hoeft dus ook zeker niet te twijfelen of je moet deelnemen. Als je het geld ervoor hebt liggen en als je het geld ervoor over hebt om deel te nemen aan de High Ticket Dropship Academy, dan moet je dat ook absoluut doen. Deze cursus is namelijk echt een aanrader en je business kan er enorm mee geholpen worden.

Starten met de High Ticket Dropship Academy

Durf jij de uitdaging aan te gaan en word jij de volgende succesvolle student? Start vandaag nog met de High Ticket Dropship Academy door via deze link naar de cursus te gaan of klik op onderstaande button.

Ontdek Hoe Je Een Succesvolle High Ticket Dropshipping Business Opzet
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK