geld-verdienen-met-youtube

Hoe geld verdienen met YouTube? 3 gratis en eenvoudige manieren om geld te verdienen met YouTube!

Geld verdienen op het internet wordt steeds toegankelijker en steeds meer YouTubers (denk aan Enzo Knol) verdienen een bovengemiddeld inkomen met hun YouTube kanaal. Heb jij ook een YouTube kanaal of ben je van plan een YouTube kanaal te starten en nieuwsgierig naar geld verdienen met YouTube? In deze blog onthullen wij de 3 beste methodes om geld te verdienen met YouTube.

Inhoudsopgave

Geld verdienen met YouTube door views (zonder camera!)

Wil jij leren hoe jij zonder camera geld kunt verdienen met YouTube zonder dat jij zelf zichtbaar bent voor de camera? In de YouTube Cash Cow Academy van Jelline Brands leer jij hoe je geld kunt verdienen op YouTube zonder dat je zichtbaar bent op de camera. Dit verdienmodel kan jarenlang voor tienduizenden euro’s aan passieve inkomsten zorgen. Je kunt de cursus van Jelline Brands bekijken door hier te klikken.

Nu vraag jij je af: ‘maar wat voor video’s kan ik dan maken zonder dat ik zelf te zien ben op een camera?’. Met de methode van Jelline Brands focus jij je op virale video’s die duizenden tot miljoenen views kan genereren. Video’s die jij bijvoorbeeld kunt maken zijn:

  • Top 10 video’s. Denk hierbij aan: de top 10 leukste vakantielanden in de wereld.
  • Andere video’s die veel views kunnen genereren. Gebruik hierbij vooral je eigen creativiteit. Dit zorgt er voor dat je jezelf onderscheid en op jouw eigen unieke manier geld kunt verdienen met YouTube.

Om extra veel views te kunnen krijgen, is het van belang om internationale virale video’s te maken. Hoe je dit kunt doen, wordt allemaal uitgelegd in de Cash Cow Academy van Jelline Brands.

Geld verdienen met Youtube door betaalde promoties

Ook kun je geld verdienen op YouTube met betaalde promoties. Veel grote influencers met duizenden abbonee’s

Het nadeel van deze methode is dat jij als YouTuber een goede doelgroep moet hebben. Dit betekent dat je een minimale hoeveelheid weergaven hebt of dat je voldoende abonnees hebt. Uiteraard kun je dit afstemmen met het bedrijf waar jij een betaalde promotie voor doet.

Is dit ingewikkeld? Zeker niet. Als je minder weergaven en abonnees hebt, zal je zelf meer moeite moeten doen om samenwerkingen met bedrijven aan te gaan. Onthoud hierbij: niets is onmogelijk! Met de juiste doelgroep en het juiste bedrijf kan jij starten met het verdienen van geld op YouTube door betaalde promoties.

Geld verdienen met YouTube door Affiliate Marketing

De derde methode om geld te verdienen op YouTube is affiliate marketing. Affiliate marketing is een verdienmodel waarbij je een product of dienst van een online aanbieder promoot via jouw unieke affiliate link. Maak jij bijvoorbeeld kookvideo’s? Dan kun jij als affiliate van bol.com bijvoorbeeld kookboeken of keukenapparaten promoten! Als kijkers van jouw video’s vervolgens via jouw unieke affiliate link producten kopen, ontvang jij een commissie. Heb jij ooit op zo’n eenvoudige manier geld verdiend met YouTube? Wij ook niet!

hoe-geld-verdienen-met-youtube-affiliate-marketing

Hoeveel geld kan ik verdienen met affiliate marketing op YouTube?

Hoeveel geld jij kunt verdienen door een combinatie van YouTube en affiliate marketing in te zetten, is volledig afhankelijk van jezelf. Als jouw doelgroep bestaat uit kinderen van middelbare leeftijd en jij gaat cryptocurrency-gerelateerde producten promoten, is de kans groot dat je weinig geld zult verdienen. Als jouw doelgroep bestaat uit jonge kinderen en je gaat bijvoorbeeld gadgets promoten, is de kans groter dat je geld gaat verdienen met YouTube.

Het is daarom belangrijk om de juiste producten te koppelen aan jouw doelgroep op YouTube. Op die manier kun jij het meeste geld verdienen met affiliate marketing op YouTube. Uiteindelijk kun je ook YouTube video’s of kanalen gaan maken die aansluiten bij affiliate producten. Dit zal echter wel langer gaan duren omdat je nog een bereik en doelgroep op moet gaan bouwen.

Starten met Affiliate Marketing?

Wil jij vandaag starten met affiliate marketing en dit verdienmodel toepassen op jouw YouTube kanaal? In de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard leer jij hoe je geld kunt verdienen met Affiliate Marketing. Let op: deze strategieën zijn gebaseerd op affiliate marketing met bezoekers via Google. Toch raden wij deze cursus aan omdat dit prima toegepast kan worden op YouTube.

affiliate-marketing-revolutie
Wil jij een online passief inkomen genereren?
Leer geld verdienen met Affiliate Marketing!

Wil je meer weten over affiliate marketing? Bekijk onze pagina over affiliate marketing en leer alle ins en outs over dit online verdienmodel.

Populaire blogs

10 GEHEIMEN VOOR EEN ONLINE INKOMEN!

Download de 10 gratis overalgeld.nl secrets en leer de juiste strategieën voor een online inkomen!

overalgeld.nl-secrets-10-geheimen-voor-een-online-inkomen