masters-of-property-review-ervaringen

Masters of Property Review: Mijn Ervaring Met De Great Property Experience cursus [2021]

De Great Property Experience van Pieter Monsma en Frank Bakker is helemaal hot. Steeds vaker zie je succesverhalen, advertenties of filmpjes over deze cursus voorbijkomen. Zo ging het ook voor mij. 

Op een dag was ik gewoon op het internet aan het rondkijken, toen ik ineens deze cursus voorbij zag komen. In eerste instantie kwam er een afkeurend gevoel naar boven drijven. Zou dit weer zo’n halfbakken cursus zijn? Zo’n cursus door ‘experts’, die eigenlijk alleen maar wat informatie van gratis Youtube video’s herhalen? 

Ik besloot om het voor mezelf uit te zoeken

Inhoudsopgave

Zonder direct te verklappen wat ik van deze cursus vond en vind, wil ik je wel meegeven dat het zeker de moeite waard is om deze Masters of Property Review van begin tot eind door te lezen. 

Je komt er namelijk achter wat de cursus precies inhoudt, wat de goede en slechte punten van de cursus zijn en wat je er in potentie allemaal mee kunt bereiken. 

Maar voordat we in de materie duiken, wil ik je even meenemen in het onderwerp vastgoed in het algemeen. Want waarom zou je eigenlijk voor vastgoed kiezen?

Waarom voor vastgoed kiezen?

Vastgoed staat al sinds jaar en dag bekend als ‘goede’ investering. Je hebt het intussen vast al eens van vrienden en/of familieleden te horen gekregen. Iets in de trant van ‘een investering in vastgoed is een zekerheidje’. 

Allemaal heel leuk en aardig om te horen, maar wat heb jij daar nu aan? Je hebt eerst enkele honderdduizenden euro’s nodig om überhaupt een pand te kunnen kopen. 

Of toch niet..?

masters-of-property-review-waarom-voor-vastgoed-kiezen

In de praktijk blijkt dat dit eigenlijk helemaal niet zo is. Je hoeft niet enkele tonnen op de bank te hebben staan om een pand te kopen en vervolgens bijvoorbeeld te verhuren. Het is een van de meest bekende misconcepties over vastgoed. 

Daarmee is het ook gelijk wat mij jarenlang tegenhield om me erin te verdiepen. Ik dacht altijd dat het weinig zin had om er tijd aan te besteden, aangezien ik toch geen kapitaal had om er iets mee te gaan doen. 

Dit stukje informatie was voor mij dan ook baanbrekend. Het opende ineens een wereld aan mogelijkheden voor me. 

Mocht jij dus zelf ook altijd van deze gedachte uitgegaan zijn, dan is dit het moment om hier verandering in aan te brengen. Het is 100% mogelijk om je met een zeer geringe hoeveelheid kapitaal op de vastgoedmarkt te begeven. 

Tegelijkertijd blijven de grote voordelen van het investeren in vastgoed wel geldig. Panden in populaire gebieden worden zowat ieder jaar meer waard. En als je vervolgens nog besluit om ze te verhuren ook, loop je al helemaal binnen. 

Je vraagt je nu waarschijnlijk af hoe het dan in z’n werking gaat. Waarom heb ik geen enorm startkapitaal nodig? 

Het korte antwoord is; je gaat werken met andermans geld, via investeerders. 

Het lange antwoord is; je komt hier in detail achter door de Masters of Property cursus van Pieter Monsma en Frank Bakker te doorlopen.

Mijn eerste indruk van de Masters of Property

Het zal je niet verbazen dat mijn eerste indruk van de Great Property Experience geen al te beste was. Het is voor veel mensen namelijk gewoonweg vervelend om advertenties te bekijken. Iedereen heeft hier een bepaald afstootmechanisme voor in het lichaam zitten. 

Bij de advertenties van de Masters of Property was dat niet anders. 

Hetgeen wat mijn aandacht trok, was het moment dat de cursusleiders Pieter en Frank zeiden dat je geen enorm startkapitaal nodig had. Ik dacht; waarom dan niet

En voor ik het wist had ik de complete advertentie bekeken en navigeerde ik richting hun website

Dat was het moment dat mijn eerste indruk langzaam maar zeker begon te veranderen. Als je het op dat moment nog een eerste indruk mag noemen tenminste..

Het werd me al snel duidelijk dat deze zakenmannen wisten waar ze het over hadden. De uitgebreide, waardevolle informatie op hun website was hier een belangrijke indicator voor. Het zette me aan het denken. 

Misschien was dit wel het moment om me in vastgoed te verdiepen. 

Maar kan ik deze Pieter en Frank eigenlijk wel vertrouwen? Wie zijn het? En wat hebben ze zelf gepresteerd? 

Wie zijn Pieter Monsma en Frank Bakker?

Pieter Monsma en Frank Bakker zijn dus de cursusleiders van de Great Property Experience. Zij hebben deze cursus samen in elkaar gezet. Bovendien zijn zij het ook die je van de meeste informatie gaan voorzien door middel van video’s. Het is dus niet geheel onbelangrijk om te weten wie ze nu eigenlijk zijn. En waarom ze gekwalificeerd zijn om jou nieuwe dingen te leren over vastgoed. 

Pieter Monsma

In een ver verleden was Pieter Monsma boer. Echter is dit niet wat hij voor de rest van zijn leven wilde blijven doen en besloot hij om zichzelf verder te gaan ontwikkelen. 

Het was ergens in het begin van de jaren ’90 toen hij besloot zich te verdiepen in coaching en persoonlijke ontwikkeling. Hij vond het interessant om mensen op een productieve wijze verder te helpen. Dit is immers wat hij zelf ook in staat was om te doen. 

Uiteindelijk leidde dit er in het jaar 2002 toe dat hij een investering deed in vastgoed. Volgens hem de manier om financieel onafhankelijk te worden. Na jaren waarin hij succes op succes stapelde, is hij intussen uitgegroeid tot een echte vastgoedexpert. 

Zo bouwde hij bijvoorbeeld ook een vakantiepark in Costa Rica, wat alleen met een vliegtuig te bereiken is. Dit noem je een fly-in community. 

In de Great Property Experience deelt hij zijn eigen ervaringen in de vastgoedwereld. De ervaringen die ertoe hebben geleid dat hij vandaag de dag zo succesvol is.

Een persoonlijk bericht van Pieter Monsma.

Frank Bakker

Frank Bakker begon niet als boer, maar had een relatief lange carrière in de industrie. Deze carrière was er bijvoorbeeld voor verantwoordelijk dat hij vaak in het buitenland zat. Zakenreizen richting India en Duitsland waren hier onderdeel van. 

Naast dit werk kreeg Frank interesse in vastgoed. Hij begon in zijn vrije tijd een vastgoedportfolio op te bouwen. Het idee was namelijk dat hij uiteindelijk iets minder hoefde te gaan werken in de industrie. Met voldoende inkomsten van zijn vastgoedprojecten, kon Frank werken aan een vrijer leven. 

Intussen beheert Frank een groot aantal panden. Hier houdt hij een behoorlijk inkomen aan over. Bovendien is hij onderdeel gaan uitmaken van de Great Capital Partners, een bekende vastgoedinvesteerder.

De inhoud van de Great Property Expierence

De inhoud van de Great Property Experience is een afspiegeling van de enorme hoeveelheid kennis die Pieter en Frank hebben over vastgoed. Ze hebben hun uiterste best gedaan om deze kennis in een behapbare, leerzame vorm in deze cursus te krijgen. 

Bovendien zijn Pieter en Frank de eersten die zullen beamen dat je nooit moet stoppen met nieuwe dingen leren. Vandaar dat ze hun kennis ook aanvullen met de meningen van enkele experts. Hierdoor krijgt de cursus de juiste aanvullingen die het nodig heeft. 

Ook van mensen die er misschien net iets anders tegenaan kijken. Of die op een specifiek gebied nog net wat meer expertise hebben dan Pieter en Frank. 

masters-of-property-review-en-ervaringen

De Great Property Experience is onderverdeeld in meerdere modules. Dit om het overzichtelijk te houden: 

#1: Jumpstart van je vastgoed inkomen

De cursus begint vanzelfsprekend met een uitgebreide introductie om je te vertellen wat je ongeveer te wachten staat. Direct ga je hier merken dat Pieter en Frank alles met veel enthousiasme vertellen. 

Zo nemen ze je mee met de basis van vastgoedinvesteringen. Ze leggen je uit hoe dit allemaal werkt. Het fijne is dat ze direct ook ruimte maken om uit te leggen hoe je zonder eigen vermogen aan de slag kunt. Je krijgt in de eerste module dus direct een antwoord op de eerdergenoemde vraag.

#2: Parttime een fulltime inkomen bouwen uit vastgoed

In de tweede module is het woord aan Job Gutteling. Hij spreekt over het opbouwen van een vastgoedimperium in het Verenigd Koninkrijk. Erg leuk om een succesverhaal rechtstreeks van de succesvolle persoon te horen. Iets wat allemaal begon met het verhuren van een zolderkamer. 

Ook legt Job uit waar je specifiek op moet letten bij investeringen in het buitenland. 

#3: Pyschologie van de beste deal

Net als op zoveel gebieden in het leven, is psychologie erg belangrijk bij het maken van een goede deal. Zo pak je de meeste winst niet tijdens de verkoop, maar tijdens de aankoop van een pand. 

Om dit statement kracht bij te zetten, vertelt Pieter over zijn allereerste investering. Deze leverde hem uiteindelijk ongeveer 1 miljoen euro winst op. Hij vertelt zijn gedachtegang achter deze deal en hoe ook jij dit in de praktijk toe kunt passen.

#4: Onder marktprijs kopen

In module 4 is het woord aan Anton Eizema. Hij is gespecialiseerd in het vinden van huizen onder de marktprijs. Vervolgens nemen Pieter en Frank stap voor stap met je door hoe ook jij dit kunt doen. Het vinden van huizen onder de marktprijs is essentieel om winst te maken in de vastgoedwereld.

#5: Wetgeving voor vastgoed

Vervolgens is het Ciaran O’Connor die jou in een lange video uitlegt welke juridische zaken er bij een vastgoeddeal komen kijken. Als vastgoedadvocaat in Nijmegen is hij echt hands-on met dit soort activiteiten. 

Zonder deze sectie is de kans groot dat je onnodige fouten maakt, die veel geld kunnen kosten. Je zou zeker niet de eerste zijn..

#6: Financieren met particulieren

Module 6 bevat in totaal ook 6 verschillende video’s. In deze video’s leer je alles over het laten financieren van jouw vastgoed. Daarbij komen termen als hefboom en rendement bijvoorbeeld aan het woord. 

Om deze zaken goed tot je door te laten dringen, is expert Franke Twerda grotendeels aan het woord.

#7: Vastgoed en belastingvoordeel

Als vastgoedbeheerder wil je zo min mogelijk geld kwijt zijn aan belasting. En dus ga je op zoek naar belastingvoordelen. Izaak Koppejan is hiervoor dé expert. Hij legt je uit hoe je de belastingdruk minimaliseert.

Dit is relevant in allerlei verschillende situaties die met vastgoed te maken hebben. Van het verhuren van één kamer tot aan het verhuren van meerdere appartementen. 

#8: Lessen van een vastgoedtycoon

Geheel in de werkwijze van deze cursus komt ook in de achtste module een absolute vastgoedexpert aan het woord. Hier krijg je namelijk te horen van René Bakker hoe je uitgroeit tot een ware vastgoedtycoon. 

Van 0 panden naar duizenden verschillende woningen. Zijn verhaal is inspirerend. Het laat je zien wat er mogelijk is in deze wereld op het moment dat je doorzet.

#9: Sleutels tot het financieren van je portfolio

Om jouw vastgoedprojecten te financieren, is het bijzonder waardevol om met de bank samen te werken. Maryse Groenendijk neemt als hypotheekadviseur met je door hoe een dergelijke verhuurhypotheek in elkaar steekt. 

Je leert bijvoorbeeld hoe je ervoor in aanmerking komt en wat je moet doen om de bank te overtuigen van de plannen die je hebt. 

#10: Great Property succes strategie

Module 10 is speciaal bedoeld om je weer even een beetje uit te laten zoomen. De focus wordt opnieuw op het grote plaatje gelegd. Hoe zet je alle opgedane kennis in om een vastgoedstrategie op te stellen? 

Het antwoord op deze vraag krijg je dankzij een gesprek tussen Frank, Pieter en Melanie Gutting.

#11: Vastgoed mindset voor succes

In de op één na laatste module van de Great Property Experience verlegt de cursus de focus naar mindset. Want waarom wordt niet iedere vastgoedinvesteerder ook daadwerkelijk rijk? Wat gaat er mis? En wat kun jij doen om te voorkomen dat jij dezelfde fouten maakt? 

Pieter van Loon geeft als vastgoedexpert een antwoord op deze vragen. 

#12: Banken begrijpen

Tot slot sluit de cursus af met een complete module die ze besteden aan het begrijpen van banken. Uiteindelijk zijn banken namelijk een belangrijke spil in dit alles. Je moet weten hoe ze denken om ervoor te zorgen dat ze met je willen samenwerken. 

Gerben Beers is als echte bankman de juiste persoon om je hierin de kneepjes van het vak te leren.

masters-of-property-review-en-ervaringen

Extra’s

Daarnaast krijg je ook nog een werkboek met strategieplan, toegang tot het Great Property Experience forum, een tweewekelijkse live call met Pieter en Frank en toegang tot het certificeringsevent van Masters of Property.

Mijn ervaring met de Masters of Property cursus

Dan neem ik bij deze graag even met je door wat mijn ervaring met de Masters of Property cursus is geweest. 

Zoals al eerder aangegeven, heb ik altijd interesse gehad in vastgoed. Echter wist ik er maar behoorlijk weinig over. Het was meer aanwezig als gedachte in mijn achterhoofd. Zo van; als ik ooit geld heb, ga ik me erin verdiepen. 

Nu het hebben van geld geen voorwaarde meer bleek te zijn voor succes in de vastgoedindustrie, besloot ik me al op jonge leeftijd in deze sector te verdiepen. 

Ik kocht de Masters of Property cursus

De cursus is zodanig opgebouwd, dat je in principe per week een module kunt completeren. Dit bleek in mijn ervaring goed haalbaar. Zelfs naast een 40-urige werkweek. 

Sterker nog; ik keek er iedere keer naar uit om nieuwe dingen te leren. Vooral omdat je je al snel beseft dat alle informatie zo waardevol is. Je kan eigenlijk niet wachten om het in de praktijk toe te gaan passen. 

Uiteindelijk heb ik de cursus dan ook iets sneller doorlopen dan je wellicht zou verwachten. Van begin tot eind heb ik in 9 weken alle modules doorlopen. Bovendien heb ik uitvoerig gebruik gemaakt van de extra’s. Ze bleken enorm waardevol te zijn. 

Nog geen 2 weken na het afronden van de cursus heb ik mijn eerste vastgoedinvestering gedaan. Het is op dit moment nog niet helemaal duidelijk hoeveel winst ik hieraan ga overhouden. Echter is dit wel gegarandeerd in de duizenden. Een betere start had ik me niet kunnen wensen! 

Het klinkt vaak allemaal te mooi om waar te zijn. Vandaar dat je het pas echt gaat geloven op het moment dat je het met eigen ogen ziet. Op het moment dat je merkt dat je opgedane kennis inderdaad relevant is in de praktijk.

Masters of Property Review: de conclusie

Om een lang verhaal niet al te lang te maken, neem ik je bij deze mee met mijn conclusie over de Masters of Property. Het is al met al een zeer succesvolle cursus voor mij gebleken. Echter wil ik je niet alleen voorzien van loze beloftes, maar je ook echt vertellen waarom ik dit zo’n goede cursus vindt. Vandaar dat ik zowel de voordelen als ook de aanwezige nadelen graag even met je doorneem.

Voordelen

  • Extreem uitgebreid: hoe completer een cursus is, hoe meer je eraan hebt. Dat zit bij de Great Property Experience helemaal goed. Je neemt alles wat met vastgoed te maken heeft van begin tot eind door. Hierdoor voel je je aan het einde van de cursus zelf al een klein beetje expert. Het geeft je de juiste motivatie en zelfvertrouwen om echt te slagen op het gebied van vastgoed. 
  • Aanvulling van experts: Daar komt nog bij dat je niet alleen informatie inwint van de cursusleiders Frank en Pieter. Voor bijna ieder onderdeel hebben ze er een praktijkexpert bijgehaald die uitlegt hoe de vork in de steel zit. Extreem waardevol natuurlijk, omdat je zo leert van mensen die er daadwerkelijk dagelijks mee bezig zijn. Het helpt enorm om een duidelijke beeldvorming van vastgoed in het algemeen te krijgen. 
  • In de praktijk toepasbaar: Dat de Masters of Property zo toepasbaar is in de praktijk, is een enorm pluspunt. Het is iets wat niet voor iedere cursus geldt. Het komt namelijk vaak genoeg voor dat cursussen geweldig goed lijken, totdat je ze in de praktijk toe probeert te passen. De informatie blijkt dan verouderd of helemaal niet effectief. Hier is bij deze cursus in ieder geval geen sprake van. 
  • Geen groot startkapitaal nodig: Tot slot vond ik het persoonlijk een enorm voordeel dat je geen groot startkapitaal nodig had. Met enkele honderden euro’s ben je al in staat om een zeer winstgevend begin te maken aan jouw vastgoedcarrière. Na jaren van foutieve aannames was dit voor mij het inzicht dat ik nodig had om eindelijk van start te gaan. Tot op de dag van vandaag ben ik enorm blij dat ik deze stap genomen heb.

Nadelen

  • Meeschrijven nodig: wat me tijdens het volgen van deze cursus opviel, is dat je wel echt moet meeschrijven. Belangrijke opmerkingen moet je zo snel mogelijk noteren, zodat je ze niet vergeet. Er zijn namelijk niet echt veel mogelijkheden om lijstjes of iets te bekijken. Hierdoor ben je grotendeels op jezelf aangewezen om de geleverde informatie ook echt te onthouden.
  • Kost veel tijd: verder moet je wel echt tijd inplannen voor het volgen van deze cursus. Veel video’s zijn meer dan een uur lang. Voor mij gold dit meer als voordeel dan als nadeel. Puur omdat ik van uitgebreide, waardevolle informatie hou. Echter is het voor veel mensen wel een nadeel. Zeker wanneer je op zoek bent naar een ‘snel geld verdienen’-methode.

Zelf beginnen

De kunst van geld verdienen op de vastgoedmarkt is om een beginnetje te maken. Zoveel mensen lopen oeverloos het internet af te struinen op zoek naar een antwoord. Echter is het vaak de persoon die de eerste stap zet, die ook daadwerkelijk succesvol blijkt te zijn. 

De eerste stap is het vinden van de juiste informatie. En de Great Property Experience heeft precies dat te bieden. Het is een verzameling aan informatie van relevante experts in de vastgoedindustrie. Wie zijn er nu beter gekwalificeerd om jou nieuwe dingen te leren dan zij? 

Binnen de kortste keren ga je al merken dat je enthousiasme toeneemt. Dit was in ieder geval wat ik bij mezelf merkte. Elke keer dat je een nieuw stukje informatie leert, voelt het alsof er een puzzelstukje op z’n plek valt. 

Aan het eind van de cursus ben je dan ook tot op het bot gemotiveerd. Je hebt dan de overtuiging die je nodig hebt om te slagen in de vastgoedindustrie. Wie weet vragen Frank en Pieter jou over een aantal jaren wel om advies om hun cursus uit te breiden. 

De succesverhalen van vastgoedmagnaten hebben bijna allemaal hetzelfde beginpunt gehad. Het punt waarop jij je nu bevindt. Wat gaat jouw verhaal zijn?

Prijs Masters of Property

Op dit moment betaal je €1197,- voor de Masters of Property cursus. Dit is geen hoge prijs, als je je bedenkt hoeveel kennis en inzicht jou deze cursus gaat geven. En niet te vergeten: met deze kennis ga jij meer geld verdienen. Dus dit bedrag van €1197 is een minimale investering.

Maar…

Wij hebben voor jou een speciale en exclusieve korting. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze kortingsactie, dus profiteer hier van zo lang als het kan. Je betaalt nu tijdelijk slecht €697,- voor de volledige Masters of Property cursus.

Nieuwsgierig naar andere business modellen om geld te verdienen? Bekijken de business modellen waarmee jij geld kunt verdienen.

master-of-property-cursus
Wil jij een passief inkomen opbouwen met vastgoed?
Ontdek Hoe Jij Een Passief Inkomen Kunt Opbouwen Met Vastgoed
Masters of Property Review: Mijn Ervaring Met De Great Property Experience cursus [2021]
masters of property review ervaringen

Masters of Property aanrader? Mijn ervaring met de Great Property Expierence. Ontdek de Masters of Property Review. Lees meer!

Course Provider: Organization

Course Provider Name: Pieter Monsma and Frank Bakker

Course Provider URL: https://overalgeld.nl/masters-of-property-review/

Editor's Rating:
4.7

Populaire blogs

10 GEHEIMEN VOOR EEN ONLINE INKOMEN!

Download de 10 gratis overalgeld.nl secrets en leer de juiste strategieën voor een online inkomen!

overalgeld.nl-secrets-10-geheimen-voor-een-online-inkomen