online-geld-verdienen-als-student

Online geld verdienen als student? | De #1 methode om online geld verdienen als student…

Ook online geld verdienen als student? Druk bezig zijn met je studie en veel tijd steken in vrienden en familie is iets wat voor iedere student herkenbaar is. Toch moet ook jij als student geld verdienen om je leven te kunnen onderhouden en op jouw manier van het leven te kunnen genieten. Ja, het lenen van geld als student is tegenwoordig één van de makkelijkste oplossingen om voldoende geld tot je beschikking te hebben. Maar dit moet je op lange termijn ook allemaal weer terug betalen… Daarom is het hebben van een inkomstenbron als student van groot belang.

Nu denk jij dat het nodig is om te gaan werken in een supermarkt, bier tappen bij een lokaal café of consumenten met vervelende telefoontjes lastig te vallen om energiecontacten te verkopen… Dit is in 2021 niet meer nodig! Geld verdienen kan jij als student in 2021 namelijk ook online doen. Maar hoe kun je nu online geld verdienen als student? Wij leggen jou in dit artikel uit hoe jij geld kunt verdienen als student.

Inhoudsopgave

Online geld verdienen als student: affiliate marketing

De beste manier om online geld te verdienen als student is met affiliate marketing. Affiliate marketing kan in één zin worden omschreven als: het promoten van producten of diensten in ruil voor een commissie. En het mooie is: 90% van het online aanbod, heeft de mogelijkheid om affiliate marketing toe te passen. Weet jij bijvoorbeeld dat je ook affiliate kan worden van bol.com? Door klanten door te linken naar bol.com kan je een deel van de omzet in eigen zak steken. Dit allemaal volgens een compleet legale en gecontroleerde methode.

online-geld-verdienen-student-2021

Waarom starten met affiliate marketing?

Voor studenten is affiliate marketing een geschikt online verdienmodel. De drempel is extreem laag en iedereen die beschikt over een portie gezond boerenverstand, kan met dit businessmodel beginnen. De voordelen van affiliate marketing sluiten ook erg aan bij de lifestyle van studenten. De voordelen van affiliate marketing zijn:

 • Je kunt letterlijk overal ter wereld geld verdienen. Het enige wat je nodig hebt is een laptop en een internetverbinding.
 • Je kunt werken op het tijdstip dat jou het beste uit komt. Jouw eigen tijden bepalen? Geen probleem. Bij affiliate marketing bepaal je zelf wat je doet en wanneer je bezig bent.
 • Je kunt

Heeft affiliate marketing geen nadelen? Wel, affiliate marketing heeft zeker nadelen. Affiliate marketing is een business model met een passieve werking. Als je niet gelijk de juiste strategieën toepast en niet op lange termijn kunt denken, is affiliate marketing niets voor jou. Wil je zeker weten dat je de juiste mindset krijgt en winstgevende strategieën toepast? Bekijk dan zeker de Affiliate Marketing Revolutie van affiliate marketing expert Jacko Meijaard.

Inmiddels pas ik Affiliate Marketing toe op diverse websites die ik beheer. Dit zorgt er alleen al voor dat ik maandelijks meer dan €500,- aan passieve inkomsten heb. Hier hoef ik niets voor te doen. Wat mij betreft is Affiliate Marketing één van de mooiste verdienmodellen voor studenten. Ik raad het iedereen aan.

George, ondernemer.

Voorbeelden van affiliate marketing

Maar, wat zijn dan voorbeelden van affiliate marketing? Op het internet zijn duizenden voorbeelden te vinden van affiliate marketing. Websites die affiliate marketing verdienmodellen toepassen zijn vergelijkingswebsites, websites met kortingscodes of reviewsites. Wij hebben aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet die gebruik maken van een affiliate marketing verdienmodel:

 • Vakantiedealz.nl. Deze website toont een aanbod van goedkope vakanties. Door het schrijven van blogs en de activiteiten op social media geeft vakantiedealz.nl traffic door aan websites waar vakanties kunnen worden geboekt. Via platforms als Tradetracker en Daisycon kan je affiliate worden van veel reiswebsites. Voor iedere reis die wordt geboekt door bezoekers die zijn gekomen via vakantiedealz.nl, ontvangt vakantiedealz.nl een commissie over de gegenereerde omzet.
 • Mijntransformatie.nl. Deze website schrijft artikelen over onderwerpen met betrekking tot online ondernemen, mindset en persoonlijke ontwikkeling. Er worden diverse producten gepromoot die aansluiten bij dit onderwerp.
 • Alle-kortingscodes.nl. Door een overzicht te geven van lopende kortingscodes, gaan mensen via deze website naar webshops of websites met een online aanbod. Alle-kortingscodes.nl genereert commissies door mensen waarde te bieden en daarna door te linken naar een partner.
 • Iphoned.nl. Op de website van iphoned.nl, worden verschillende iPhone’s vergeleken. Vanuit de website, worden bezoekers doorgevoerd naar diverse providers van telefoonabbonementen. Iphoned.nl ontvangt een commissie over deze omzet.
online-geld-verdienen-als-student-affiliate-marketing

Hoeveel kan ik verdienen met affiliate marketing?

Met affiliate marketing is niets onmogelijk. Jij bepaalt zelf hoeveel geld je gaat verdienen met dit online verdienmodel. Het is belangrijk om aan de slag te gaan! Veel mensen verdienen met affiliate marketing een maandelijks zakcentje. Een affiliate marketing verdienmodel kan er zo maar eens voor zorg dat je vier keer per jaar op vakantie kunt, in plaats van twee keer. Wie wilt dat nu niet?

Uitzonderingen zijn er natuurlijk ook. Tientallen cursisten van de Affiliate Marketing Revolutie, verdienen duizenden euro’s per maand en leven van affiliate marketing zonder iedere dag naar hun werk voor een baas te hoeven gaan.

Affiliate marketing stappenplan

Allereerst: om te starten met Affiliate Marketing, heb je geen inschrijving bij de Kamer van Koophandel nodig. Dit maakt het voor jou als student nog eenvoudiger om te starten met affiliate marketing. Affiliate marketing is een kwestie van actie ondernemer. Als jij actie onderneemt, kan je binnen enkele minuten een start hebben gemaakt met jouw eigen affiliate marketing verdienmodel.

1. Kies een nichemarkt

Kies een product of dienst. Belangrijk is om een product of dienst te gaan promoten in een niche waar jij een passie voor hebt. Heb jij een passie voor fitnessen en sporten? Kies er dan voor om producten of diensten in deze markt te gaan promoten.

2. Sluit je aan bij een affiliate netwerk

Kijk of het gekozen product of dienst is aangesloten bij een affiliate netwerk. De meeste bekende affiliate netwerken zijn: Plug and Pay, PayPro, Tradetracker, Daisycon en Tradedoubler. Ook grote e-commercebedrijven als bol.com en Coolblue bieden mogelijkheden voor affiliates. Vind je het product of de dienst niet terug op de website? Sommige websites hebben een eigen affiliate marketing integratie. Je kunt altijd contact opnemen

3. Verzin een manier om traffic te krijgen

Om affiliate commissies te krijgen, moet een doelgroep hebben die over kan gaan tot aankoop. Het is belangrijk om daarom verkeer via jouw unieke affiliate links naar het product of de dienst te krijgen. Enkele manieren om er voor te zorgen dat er verkeer via jouw unieke affiliate links naar het product of dienst gegaan:

 • SEO. Door content te schrijven op een website en organische bezoekers te krijgen vanuit Google, heb je gratis verkeer en kunnen bezoekers doorklikken naar producten via jouw affiliate links.
 • SEA. Door betaalt de adverteren via Google krijg je traffic op je website. Dit is geen aanrader als je nog niet begonnen bent met affiliate marketing.
 • Adverteren via Facebook, Pinterest of andere advertentieplatforms.
 • Deel jouw unieke affiliate links via WhatsApp of Facebook groepen. Hiermee kan je snel verkeer krijgen via jouw links.
 • Wees creatief. Heb jij een vriend of vriendin met een website met veel bezoekers? Vraag of jij hier jouw unieke affiliate links mag plaatsen om commissies te genereren.

4. Scoor affiliate commissies

Als jij continue zorgt voor veel verkeer via jouw links, ga je vanzelf affiliates commissies genereren. Blijf verbeteren en jouw verdienmodel vergroten, zodat er een compound effect ontstaat (extra tip: lees het boek ‘The Compound Effect’). Dit gaat er op lange termijn voor zorgen dat je een passieve inkomstenbron creëert en online geld verdient als student, zelfs als je slaapt!

online-geld-verdienen-als-student-affiliate-marketing

Vandaag starten met Affiliate Marketing?!

Ben jij geïnteresseerd in affiliate marketing en wil jij vanaf vandaag online geld verdienen als student? In de videocursus van Jacko Meijaard wordt van A-Z uitgelegd hoe jij een passief inkomen kunt genereren met Affiliate Marketing. Ga via deze link naar de Affiliate Marketing Revolutie of klik op onderstaande knop om de cursus te bekijken. Let op: de Affiliate Marketing Revolutie is tijdelijk afgeprijsd van €297,- voor €47,-!

affiliate-marketing-revolutie
Wil jij een online passief inkomen genereren?
Leer geld verdienen met Affiliate Marketing!

Populaire blogs

10 GEHEIMEN VOOR EEN ONLINE INKOMEN!

Download de 10 gratis overalgeld.nl secrets en leer de juiste strategieën voor een online inkomen!

overalgeld.nl-secrets-10-geheimen-voor-een-online-inkomen