phoenix-website-software-review

Phoenix Website Software Review (IMU) + Mijn Ervaring [2021]

Om echt groot geld te verdienen via het internet, heb je eigenlijk een website nodig. Het is dé plek waarvandaan jij je winstgevende onderneming gaat starten. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe start je nu eigenlijk een winstgevende website? En hoe creëer je vervolgens overtuigende landingspagina’s?

In de praktijk blijkt dit vaak nogal lastig. Zelfs met het gebruik van een cms als WordPress. 

En dus ging ik op zoek naar handige software om mezelf het leven een stuk makkelijker te maken. Ik kwam uiteindelijk uit bij de Phoenix Website Software van IMU. 

In deze review vertel ik je dan ook precies wat mijn ervaring met deze software is geweest. Is Phoenix kopen de juiste optie om online geld te gaan verdienen?

Inhoudsopgave

Wat is Phoenix precies?

Phoenix bestaat uit software die het mogelijk maakt om een website te maken én te beheren. 

Daarin lijkt het bijvoorbeeld sterk op WordPress. Echter is er sprake van een belangrijk verschil; Phoenix is voorzien van allerlei pagebuilder-tools. Dat maakt het bijvoorbeeld extreem makkelijk om een SEO geoptimaliseerde en conversie-optimaliserende website online te krijgen. Ideaal voor bijvoorbeeld een Affiliate Marketing blog.

De ultieme converterende landingspagina ligt binnen handbereik. 

Deze software is namelijk uitermate geschikt om verschillende, hoogwaardige landingspagina’s te genereren. Phoenix is de droom van iedere online marketeer. De Internet Marketing Unie heeft haar eigen website ook gebouwd op Phoenix!

phoenix-website-software-wat-is-phoenix

Waarom kiezen voor Internet Marketing Unie (IMU)?

De Internet Marketing Unie moet je zien als een digitaal marketingplatform. De eigenaren Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach helpen online ondernemers al jarenlang om hun doelen te bereiken. 

De IMU staat dan ook als zeer betrouwbaar bekend. Je vindt er een hoop kwalitatieve, diepgaande cursussen over online marketing terug.

Al met al bieden ze alles wat je nodig hebt om online geld te verdienen. De Phoenix software is daar een mooi voorbeeld van. 

Inhoud Phoenix software

De Phoenix software bestaat in principe uit een aantal verschillende onderdelen. Per onderdeel krijg je toegang tot precies datgene wat je nodig hebt om online goed te presteren. Het gaat hierbij om de volgende inhoud:

#1: Website builder

Het begint natuurlijk allemaal met het opzetten van een website. Aan de hand van de Phoenix software ondervind je dat dit helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je bent nagenoeg direct online. 

Je hebt verder nul technische kennis nodig!

#2: SEO optimalisatie tool

Vervolgens is het zaak om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te verschijnen. Dit levert organisch zoekverkeer op. Dankzij de expertise van de IMU zijn er tools aanwezig die je snel bovenin de zoekresultaten laten komen.

#3: Conversie tool + technieken

Daarnaast is ook conversie uitermate belangrijk. Hoe zorg je er nu voor dat bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden?

Phoenix biedt je unieke marketingtechnieken om dit snel voor elkaar te krijgen.

#4: Landingspagina generator

Landingspagina’s zijn the bread and butter van online marketing. Op de landingspagina moet een bezoeker een gewenste actie ondernemen. Een goede lay-out in combinatie met overtuigende tekst is essentieel. Deze software reikt je de juiste handvaten aan.

#5: Marketing funnels tool

Uiteindelijk wil je dat jouw website fungeert als een volautomatische marketingmachine. En dus moet je een marketing funnel opzetten. De Phoenix software maakt dit een stuk makkelijker dan je ooit had durven dromen. In een handomdraai geregeld.

#6: Productlanceringen maken

Productlanceringen zorgen voor piekomzet. In deze Phoenix software van de IMU word je stap voor stap door dit proces heengelopen. Alles wat je daarbij nodig hebt, is direct beschikbaar.

#7: Mobielvriendelijkheidsoptie

Een website moet tegenwoordig mobielvriendelijk zijn. Veel bezoekers zullen namelijk op hun mobiel op jouw website terechtkomen. De software zorgt ervoor dat je pagina’s optimaal worden weergegeven. Dit leidt tot de hoogst mogelijke conversiecijfers.

#8: Technische ondersteuning

Tot slot heb je natuurlijk helemaal geen zin om je met het technische gedeelte bezig te houden. Maar goed dus dat deze software inclusief het volgende is: 

  • SSL
  • Snelle hosting
  • Updates
  • Uitbreidingen

Mijn ervaring met de Phoenix Website Software

Persoonlijk maak ik tot op de dag van vandaag gebruik van de Phoenix software van de IMU. Dit begon allemaal met de wens om online geld te verdienen. 

Echter wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen. Ik had verder maar weinig verstand van de mechanismen van een website. Hoe moest ik ervoor zorgen dat een website niet alleen online ging, maar ook goed en snel was? 

Ik besloot aan de hand van veel positieve reviews dan ook om de Phoenix website software aan te schaffen. En daar heb ik zeker geen spijt van gekregen.. 

Binnen één dag had ik mijn website online! 

En dan niet een halfslappe website, maar een volwaardige. Eentje die niet onderdoet voor menig jaren oude website. 

Ik was dan ook stomverbaasd dat het allemaal zo makkelijk kon. Van het initiële design van de website tot aan de SEO en landingspagina’s. Binnen een mum van tijd werkte alles zowat automatisch. Ik genereerde een stabiele hoeveelheid verkeer richting mijn website. En daarvan converteerde een groot gedeelte nog tot klant ook. 

Vandaag de dag zijn mijn bezoekersaantallen vanzelfsprekend nog veel verder gestegen. Dankzij deze software weet ik snel en efficiënt een website op te zetten. Dit proces heb ik intussen meerdere malen herhaald. 

Ik raad iedereen dan ook aan om hetzelfde pad te bewandelen. Het scheelt je simpelweg zoveel tijd en moeite. Daarmee vergroot het de kans ook aanzienlijk dat je uiteindelijk weet te slagen. Je neemt een hoop hindernissen voor jezelf weg.

Phoenix Website Software Review conclusie

Dan zijn we intussen aanbeland bij de conclusie van deze Phoenix website software review. In deze conclusie zet ik graag de voor- en nadelen voor je op een rijtje. Dit geeft een overzichtelijk beeld van wat er nu wel en niet goed is aan deze software. 

Voordelen

Daarbij begin ik met de voordelen. Zoals reeds aangegeven, vond ik deze software persoonlijk bijzonder waardevol. Er is dan ook sprake van een relatief grote hoeveelheid voordelen. De volgende punten ervaarde ik als het meest belangrijk:

  • Extreem toegankelijk: De software van Phoenix is extreem toegankelijk. Het is heel makkelijk om er in eerste instantie mee aan de slag te gaan. Alle basisbenodigdheden om een succesvolle website op te zetten, spreken voor zich. Er is dan ook een goede kans dat je na aankoop al snel een website online hebt.
  • Uitgebreid: Tegelijkertijd is de software bijzonder uitgebreid. Het is niet zo dat er alleen basismogelijkheden zijn. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Denk aan complete marketingfunnels of allerlei uitbreidingen van jouw website. Hierdoor biedt een website van Phoenix enorm veel mogelijkheden. Je bent hier gerust even zoet mee.
  • Geen andere software nodig: Daarbij is het ook erg fijn dat hier sprake is van een volledig product. Je hebt niet alsnog allerlei extra’s nodig om een website op te zetten. Persoonlijk vind ik dat een groot pluspunt. Het zou namelijk niet de eerste keer zijn geweest dat je dacht dat je klaar was, maar dat je toch nog iets anders nodig had.
  • Zeer succesvolle landingspagina’s binnen handbereik: Vooral de software met betrekking tot het maken van landingspagina’s beviel mij enorm. Binnen een korte tijd had ik namelijk verschillende landingspagina’s gegenereerd. Dit zijn uiteindelijk toch de belangrijkste onderdelen van een website. Je zorgt er hiermee voor dat bezoekers ook echt klanten worden. 

Nadelen

Daarnaast moet ik eerlijk toegeven dat de Phoenix software ook nog wel wat verbeterpuntjes kende. Geen enkele software is namelijk helemaal perfect. Zo viel het volgende mij op: 

  • Soms Engels i.p.v. Nederlands: Bijna alles is in het Nederlands. Echter bleek de tekst op sommige plekken toch in het Engels te zijn. Dit is voor mij persoonlijk geen probleem geweest, maar ik kan me voorstellen dat dit voor anderen wel zo is. Wel iets om rekening mee te houden. Ook al kwam het maar zeer sporadisch voor.
  • Niet altijd even duidelijk hoe alles werkt: Daarnaast had ik af en toe even moeite om te begrijpen wat er nu precies moest gebeuren. Hier was sprake van bij de extra functionaliteiten. De basisdingen als SEO, conversie en het genereren van landingspagina’s sprak gelukkig allemaal voor zich. Bovendien duurde het niet lang alvorens ik precies wist hoe alles werkte. 

Phoenix kopen?

Ben je dus op zoek naar een manier om snel en makkelijk een website online te krijgen? En wil je dit het liefst wel op een kwalitatieve manier aanpakken? Dan biedt de Phoenix software van IMU voor jou dé uitkomst. 

Persoonlijk heb ik dankzij deze software snel een goed verdienende website op weten te zetten. Alle tools die bij deze software horen, zijn een geschenk uit de hemel. Ze stellen je in staat om op zeer korte termijn de website online te krijgen. En dat zonder ook maar één onderdeel af te raffelen. 

De prijzen van een Phoenix abonnement zijn respectievelijk €59 en €197. Bij de prijs van €197,- krijg je het Ultimate pakket.

phoenix-website-software-prijzen

Persoonlijk ben ik begonnen met het Phoenix Premium pakket van €59,- per maand. Echter had ik al snel door dat er nog veel meer te behalen was met het Phoenix Ultimate pakket van €197. Het duurde dan ook niet lang voordat ik de overstap naar die uitbreiding maakte. 

Succes!

phoenix-website-software-cta-box
Website bouwen?
Een professionele website in een handomdraai!

Populaire blogs

10 GEHEIMEN VOOR EEN ONLINE INKOMEN!

Download de 10 gratis overalgeld.nl secrets en leer de juiste strategieën voor een online inkomen!

overalgeld.nl-secrets-10-geheimen-voor-een-online-inkomen