pinterest-mastery-review

Pinterest Mastery Review – Mijn Ervaring met De Pinterest Mastery van Thomas Mulder [2021]

Pinterest is naast Facebook, Instagram en TikTok één van de grootste social media platformen. Pinterest staat vooral bekend om de ‘Pins’. Met deze pins kun je al je ideeën en inspiratie vastpinnen aan een digitaal bord. Op Pinterest zoeken veel mensen naar inspiratie en dus zijn gebruikers ook bereid om over te gaan tot aankoop. Dit is dus een uiterst geschikt platform om een online product of dienst te verkopen. En toen kwam de Pinterest Mastery op mijn pad. Ik behaalde binnen enkele weken enorm succes end aarom besloot ik een Pinterest Mastery Review te schrijven. Wi

Wil jij net als ik succes behalen met een online business dankzij de Pinterest Mastery? En wil je eerst meer weten over deze cursus? In deze Pinterest Mastery Review geven wij je alle ins en outs over de Pinterest Mastery van Thomas Mulder.

Inhoudsopgave

Waarom ik koos voor de Pinterest Mastery

Inmiddels ziet iedereen die door Facebook scrolt het wel eens voorbij komen. Video’s op Facebook met typische probleemoplossende producten. Voor mijn eigen e-commerce business was ik ook altijd actief met het plaatsen van advertenties op Facebook. Maar van de één op de andere dag: een Facebook advertentieaccount blokkade. Ik kon niet meer adverteren

Ik had mijn business te veel afhankelijk laten zijn van één advertentieplatform wat er voor zorgde dat mijn complete inkomstenbron weg was na de blokkade. Dat is een risico wat je van te voren weet en dat risico neem je ook. Echter had ik een slimmere keuze kunnen maken door eerder met een tweede advertentieplatform te beginnen. Ik besloot te starten met het adverteren op Pinterest, maar het

Toen kwam er in eens iets anders op mijn pad: in december 2020 kwam ik via mijn persoonlijke netwerk en via online community’s in aanraking met de Pinterest Mastery van Thomas Mulder. Via de Dropship Academy volgde ik een online training. Ik raakte zo geïnspireerd door de manier van werken en de mindset van Thomas Mulder dat ik het zeker wist: laat ik investeren in mijn eigen business en starten met de Pinterest Mastery. Waarom zou ik het wiel zelf uit willen vinden, als iemand anders je dit binnen enkele uren kunt aanleren?

Oprichter van de Pinterest Mastery

Eerst even naar de basis. Wie is de oprichter van de Pinterest Mastery nu eigenlijk? De oprichter van de Pinterest Mastery is een grote e-commerce ondernemer genaamd Thomas Mulder. Thomas Mulder is al meerdere jaren actief in de e-commerce wereld en behaalt grote successen met het online verkopen van producten (onder andere door dropshipping). In zijn eerste e-commerce jaar had hij een omzet van +$1.000.000!

Wat is één van de factoren geweest in zijn succes tot nu toe?

Een van de factoren die mee heeft geholpen in zijn succes is het adverteren via Pinterest. Thomas Mulder is één van de eerste personen geweest in Nederland die actief aan de slag is gegaan met het adverteren via Pinterest en het opzetten van een strategie waarmee deze manier van adverteren zeer winstgevend kan zijn.

In 2020 is Thomas Mulder aan de slag gegaan met de Pinterest Mastery en heeft hij deze in samenwerking met Joshua Kaats (oprichter en eigenaar van de Dropship Academy) gelanceerd. Inmiddels zijn er al honderden cursisten die de Pinterest Mastery hebben gevolgd en hier ook al grote succes mee hebben behaald.

Meer weten over Thomas Mulder? Je kunt Thomas Mulder volgen op Instagram of op YouTube.

Pinterest Mastery Review: wat is de Pinterest Mastery nu eigenlijk?

De Pinterest Mastery is een online videocursus waarin je van A-Z leert hoe je winstgevend kunt adverteren via Pinterest. Naast het feit dat je veel leert over de inhoud van Pinterest en het adverteren daarop, wordt er ook ingezoomd op de mindset die je moet hebben. Om succes te behalen met Pinterest heb je slechts de juiste mindset nodig. Heb je deze? Dan kan je door het volgen van de Pinterest Mastery 100% zeker succes gaan behalen door te adverteren op Pinterest.

Voor wie is de Pinterest Mastery geschikt?

De Pinterest Mastery is geschikt voor iedereen met een online aanbod. Verkoop je een fysiek product online middels dropshipping? Of bied je een cursus aan? Of wil je simpelweg goedkoop verkeer naar je website krijgen? Dan is adverteren op Pinterest zeker wat voor jou. De Pinterest Mastery leert je hoe je succesvol kunt adverteren op Pinterest.

Inhoud Pinterest Mastery cursus

De hoofdmodule van de Pinterest Mastery bestaat uit 8 verschillende modules en een extra casestudy. Alle modules hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Module 1 – Wat is Pinterest?

In module 1 zijn er 6 lessen. Thomas neemt je mee naar Pinterest als advertentieplatform. Hij legt de werking van Pinterest uit en laat zien waarom Pinterest een gedegen platform is voor het runnen van advertenties voor jouw online business.

Module 2 – Product Research

Thomas Mulder geeft een exclusief kijkje in zijn Product Research strategieën. Hij laat zien hoe hij producten heeft gevonden waarmee hij duizenden euro’s heeft omgezet. Deze module is heel waardevol, omdat ook jij door deze methode winstgevende producten kan gaan vinden.

Module 3 – Account aanmaken

In module 3 wordt er door Thomas uitgelegd hoe je een Pinterest account en advertentieaccount aanmaakt. Er wordt ook uitgelegd hoe je jouw account optimaal inricht om te zorgen voor succesvolle campagnes. Module 3 bestaat uit 5 verschillende lessen.

Module 4 – Pin maken

Pins zijn het belangrijkste onderdeel van Pinterest. Goede pins zorgen er voor dat je opvalt binnen het platform. Thomas Mulder legt in module 4 in 4 lessen uit hoe je zorgt voor goede pins die bijdragen aan het succes van jouw online business.

Module 5 – Campagne maken

Nadat je een Pin hebt gemaakt, is het tijd om een campagne aan te gaan maken. Thomas legt in 4 lessen uit hoe je converterende campagnes opzet en analyseert. Dit is een cruciale module voor jouw online succes.

Module 6 – Opschalen

In module 6 leer je hoe je winstgevende campagnes kunt opschalen. In 5 lessen legt Thomas Mulder uit hoe jij jouw business extreem winstgevend kunt gaan maken met verschillende soorten opschaalstrategieën.

Module 7 – Retargeting

Retargeting is een manier van adverteren. In deze module leer je hoe je retargeting campagnes via Pinterest kunt omzetten om bezoekers aan te sporen tot aankoop. Hierdoor haal je nog meer rendement uit je websitebezoekers wat leidt tot beter winstmarges.

Module 8 – Optimalisatie

In module 8 legt Thomas samen met één van de coaches uit hoe je het verkeer vanuit Pinterest kunt optimaliseren. Er wordt gekeken uitgelegd hoe je kunt zorgen voor een maximaal rendement per bezoeker. Met deze tips ga je nog hogere winstmarges behalen.

100K+ Casestudy

In de 100K+ Casestudy laat Thomas Mulder je zien hoe hij een product heeft opgeschaald naar €100K+ aan omzet. Deze module is heel waardevol en laat je het succes achter Pinterest proeven. Naast dat het enorm waardevol is, geeft het ook een enorme motivatie om te starten met Pinterest adverteren.

pinterest-mastery-review-inhoud

Pinterest Mastery bonussen en extra’s

Naast de hoofdmodule van de Pinterest Mastery zijn er een aantal bonussen en extra’s die je krijgt bij de aanschaf van deze cursus. De bonussen en extra’s van de Pinterest Mastery zijn:

  • Pinterest Mastery™ Organic. In deze extra mini-cursus leer je hoe je Pinterest kunt gebruiken voor het krijgen van organische bezoekers vanuit Pinterest. Dit het aantal organische sales doen toenemen wat een positief effect heeft op jouw winstmarges omdat je niet te maken hebt met acquisitiekosten per aankoop.
  • Pinterest Coaching Classes. Iedere week zijn er coachingsessies die je kunt volgen. Hier stel je al je vragen die je tegen komt tijdens het adverteren op Pinterest. Al deze coachings kun je ook terugkijken in de cursus, ideaal wanneer je op je eigen tempo alles terug wilt kijken.
  • Pinterest Mastery™ Community. Je krijgt na investering in de Pinterest Mastery exclusief toegang tot de besloten Facebook groep van de Pinterest Mastery. Hier kun je al je vragen stellen aan medecursisten en ook netwerken met like-minded ondernemers.

Mijn ervaring en resultaten na het volgen van de Pinterest Mastery

De resultaten die ik behaalde na het volgen van de Pinterest Mastery zijn werkelijk ongekend. Voor het volgen van de Pinterest Mastery had ik weinig succes. Het lukte mij met moeite om een Return On Adspend (ROAS) van 1,5 te behalen op Pinterest. Dit zorgde er voor dat ik niet eens iedere dag winstge

Maar na het volgen van de Pinterest Mastery veranderde alles…

In de afbeelding zie je dat ik op deze campagne een Return On AdSpend (ROAS) van 3,59 behaalde. Dit betekent dat ik voor iedere euro die ik in Pinterest gooi, €3,59 terug krijg. Hiermee heb ik mijn eigen geldmachine weten te creëren. Deze resultaten zijn slechts van één campagne en enkele dagen. Dit allemaal dankzij de Pinterest Mastery van Thomas Mulder.

pinterest-mastery-review-ervaring

Voordelen van de Pinterest Mastery

Na het volgen van de Pinterest Mastery is het mij gelukt om via Pinterst winst te maken met mijn online business. Ik kan zeggen dat de cursus mij enorm heeft geholpen bij mijn succes. Maar er zijn natuurlijk nog meer voordelen die de cursus te bieden heeft. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet:

  • Netwerken met andere Pinterest adverteerders. De community biedt mogelijkheid tot netwerken met andere Pinterest adverteerders. Je kunt hierdoor vragen stellen aan elkaar en helpen waar nodig. Hierdoor zul je sneller succes bereiken met Pinterest advertenties.
  • Coachings waarin je vragen kunt stellen. Alle coachingsessies worden aangekondigd via de Facebookgroep. Kun je niet aanwezig zijn bij de coachings? Dan kun je de coaching later terugkijken via het platform van de Pinterest Mastery.
  • Updated content. De content in de cursus wordt continue verbeterd en nieuwe strategieën worden toegevoegd aan de video’s. Hierdoor zal je als Pinterest adverteerder altijd expert blijven op het gebied van Pinterest Ads. Hiermee schakel je de concurrentie voor je business uit.
pinterest-mastery-voordelen

Prijs Pinterest Mastery

De totale waarde van de Pinterest Mastery is meer dan de huidige koopprijs. Je koopt de Pinterest Mastery momenteel voor slechts €997,-. Sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan kun je de cursus ook nog eens zakelijk afschrijven wat je een belastingvoordeel oplevert.

Pinterest Mastery kopen: is de investering het waard?

Uiteraard kan iedereen zijn eigen mening hebben of de investering van de Pinterest Mastery het geld waard is. Alle waarde die wordt geboden en de kennis die je wordt gegeven, is naar mijn mening 100% zeker het geld waard. De investering van €997,- verdien je zeker terug als je serieus aan de slag gaat met deze cursus. Daar twijfel ik niet over.

Ook op Truspilot.nl krijgt de Pinterest Mastery een uitstekende beoordeling. De cursus van Thomas Mulder scoort maar liefst een score van 4.3 op een schaal van 5. Dit is een uitstekende score voor een online cursus. Studenten uit de Pinterest Mastery zijn ook nog eens zeer lovend over de cursus, omdat er extreem veel waarde wordt geboden.

pinterest-mastery-review

Conclusie

Heb je al die tijd getwijfeld om te adverteren op Pinterest? Of wil je de concurrentie voor zijn en jouw marktaandeel vergroten? Dan heb je nu nog de kans om expert te worden op het gebied van Pinterest adverteren. De Pinterest Mastery gaat je door de waardevolle informatie, exclusieve bonussen en besloten community enorm helpen bij dit succes. En dit allemaal voor een minimale investering die jou gegarandeerd een enorm resultaat gaat opleveren!

Aan de slag met de Pinterest Mastery

Wil jij aan de slag met de Pinterest Mastery van Thomas Mulder? Start vandaag nog met de Pinterest Mastery door via deze link naar de Pinterest Mastery te gaan. Je kunt ook naar de cursus gaan door op onderstaande button te drukken.

Leer winstgevend adverteren op Pinterest!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK