beste-thema-shopify

Dit is het beste thema voor jouw Shopify webshop in 2021

Ben jij begonnen met online ondernemen en op zoek naar het beste Shopify thema voor jouw e-commerce bedrijf? Dan is het Shopify thema Debutify waarschijnlijk iets voor jou. Op deze pagina leggen wij aan je uit wat Debutify is, hoe je het gebruikt, wat het kost en wat de voor- en nadelen van dit Shopify thema zijn.

Inhoudsopgave

Wat is Debutify?

Iedereen die zich bezighoudt met online ondernemen, of dat nou e-commerce is of bijvoorbeeld dropshipping, heeft weleens van Shopify gehoord. Shopify is een platform waarmee online ondernemers op een simpele manier hun producten kunnen verkopen. In plaats van dat jij dus je eigen online store moet bouwen, heeft Shopify dit al voor je gedaan. Het enige wat jij hoeft te doen zijn de volgende dingen:

 • Maak een Shopify account aan
 • Kies een thema voor je store 
 • Voeg jouw e-commerce of dropshipping producten toe aan de store. 

Een thema kiezen voor je Shopify store is belangrijk omdat het bepaalt hoe de (online) store eruit ziet. Met andere woorden, jouw Shopify thema is bepalend voor hoe klanten je store ervaren. Debutify is een van de meest populaire Shopify thema’s op dit moment. Het werd gelanceerd door een dropshipping influencer genaamd Ricky Hayes en is met name sinds het voorjaar van 2020 erg populair onder mensen die zich bezighouden met dropshipping. Op dit moment is het de nummer 1 gratis Shopify thema en hebben al meer dan 140.000 mensen het gedownload.

Wanneer je Debutify installeert krijg je niet alleen een layout voor je store maar ook features waarmee je conversies kan verbeteren, research kunt doen en tutorials kunt volgen. Dit is dus ideaal voor zowel beginnende als ervaren dropshipping ondernemers.

Waarom Debutify het beste Shopify thema is

Het Shopify thema Debutify is ideaal wanneer jij voor het eerst gaat beginnen met dropshipping of als je er al een tijd mee bezig bent maar nu alle elementen van jouw online store wilt overzetten naar Shopify. Een heel groot voordeel? Dit Shopify thema is gratis. Je betaalt dus helemaal niets en krijgt vervolgens een uitgebreid pakket aan features waarmee jouw online onderneming er niet alleen goed uitziet maar waarmee ook behind the scenes soepel verloopt.

Dit betekent dat je niet langer meer verschillende tools en platformen hoeft te gebruiken (en betalen) om te zorgen dat jouw klanten een goede ervaring hebben, jij je bevoorrading efficiënt bij kunt houden en bestellingen kunt verwerken. Debutify oprichter Ricky Hayes heeft gezorgd dat dit werk je allemaal uit handen wordt genomen. 

Ricky hayes is overigens een bekende dropshipping influencer, oftewel een ervaren ondernemer op het gebied van e-commerce en dropshipping. Dit zie je terug in Debutify, hij weet echt wat jij als ondernemer nodig hebt en heeft dat vervolgens gecreëerd. 

Met name wanneer je begint met ondernemen kan het overweldigend zijn hoeveel er moet gebeuren, maar ook hoe een platformen en thema’s zoals Shopify en Debutify werken. Het mooie aan Debutify is dat ze tutorials hebben gemaakt waarin ze je precies leren hoe alles werkt. Dit scheelt je gelijk veel tijd en zo kun je gelijk aan de slag. 

beste-thema-shopify-debutify-layout

Jouw online onderneming laten groeien met Debutify

Jij hebt waarschijnlijk als doel om binnen het online ondernemen te groeien. Vandaag begin je klein, maar over een jaar hoop je een vaste klantenbasis en een uitgebreid assortiment te hebben. Debutify groeit met je mee. Zodra jij merkt dat je je wilt verdiepen in klantgedrag, gaan experimenteren met kortingen en je marketing op wilt schroeven, kun je gebruik maken van een van de vele Debutify add-ons. Dit zijn tools die Debutify aanbiedt om nog meer uit het Shopify thema te halen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je na een jaar over moet stappen naar een geavanceerder platform.

Hoe gebruik je Debutify voor jouw e-commerce bedrijf? 

Heb jij besloten dat Debutify goed past bij wat jij nodig hebt voor je bedrijf. Volg dan de onderstaande stappen om dit Shopify thema te implementeren. Voor nu is het enige wat je nodig hebt een Shopify account. Daarna moet je het volgende doen: 

 1. Ga naar de webshite van Debutify
 2. Klik op de knop Free Download Now 
 3. Vul je naam en e-mailadres in 
 4. Druk weer op de knop Free Download Now 
 5. Vul je Shopify domain in 
 6. Je wordt nu doorverwezen naar de Shopify pagina, klik hier op de knop Install unlisted app
 7. Het gratis plan wordt automatisch geselecteerd 
 8. Ga naar Apps > Theme Library en druk op Add to theme library 
 9. Klik op Add Debutify 2.0.2
 10. Druk op de knop Add to theme library 
 11. Ga naar Themes > Actions en druk op Publish
 12. Laatste stap: klik op Publish 

Dat is het! Nadat je deze stappen hebt doorlopen heb jij het Debutify Shopify thema geïnstalleerd en kun je de volgende stappen nemen zoals het toevoegen van je producten. Daarna kun je echt aan de slag met het winstgevend maken van jouw webshop!

Wat zijn Debutify kosten?

Debutify is voor iedereen gratis. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een Shopify account. Dit maakt het Shopify erg toegankelijk voor gebruikers die eerst eens rond willen kijken voordat ze een grote investering willen doen. Mocht je extra add-ons willen, extra features die jouw ervaring nog meer verbeteren, dan kun je die die erbij kopen. 

Er zijn meer dan 31 add-ons die je met slecht een klik op een knop kunt kopen. Een kleine greep uit wat Debutify aanbiedt:

 • Animaties 
 • Countdowns
 • Chatfunctie
 • Bezorgtijd notificatie
 • Nieuwsbrief pop up 
 • FAQ pagina

Mocht je benieuwd zijn naar alle add-ons, dan kun je die hier vinden.

Voordelen van Shopify thema Debutify

Net als iedere tool voor online ondernemen zijn er zowel voordelen als nadelen. Het is aan jou om af te wegen wat jij nodig hebt voor je dropshipping bedrijf. Om het je makkelijk te maken hebben we alles kort op een rij gezet. Dit zijn de voordelen van Shopify thema Debutify: 

 • Het is gratis 
 • Alles vind je op één plek
 • Het is méér dan alleen een layout voor je online store 
 • Tutorials over hoe je Debutify gebruikt maken alles duidelijk
 • Het is gemaakt door iemand met dropshipping ervaring
beste thema shopify debutify add ons

Nadelen van Shopify thema Debutify

Gelukkig is de lijst met nadelen niet zo lang (anders zouden we je natuurlijk ook niet aanraden om Debutify te gebruiken). De twee grootste nadelen hebben dan ook met elkaar te maken:

 • Het is gelimiteerd wanneer je geen add-ons koopt 
 • Add-ons zijn prijzig 

Wij zijn van mening dat om een kwaliteit dropshipping bedrijf neer te zetten je bereid moet zijn om tijd maar ook geld te investeren. Alleen dan zul je het voor elkaar krijgen om een duurzaam bedrijf op te zetten. Ondanks dat add-ons dus wel wat kosten, krijg je er veel voor terug. 

Start vandaag met Debutify

Ben jij op zoek naar het beste Shopify thema voor jouw webshop en wil jij verbluffende resultaten halen met jouw E-commerce webshop? Start dan direct met het Shopify thema Debutify en begin met het optimaliseren van jouw webshop.

Vandaag starten met Debutify? Ga naar de website van Debutify of klik op onderstaande knop.

Het beste thema voor jouw Shopify webshop!

Populaire blogs

10 GEHEIMEN VOOR EEN ONLINE INKOMEN!

Download de 10 gratis overalgeld.nl secrets en leer de juiste strategieën voor een online inkomen!

overalgeld.nl-secrets-10-geheimen-voor-een-online-inkomen