geld-verdienen-op-internet

Hoe snel geld verdienen op internet in 2021?

Naarmate de technologie zich ontwikkelt, blijven de opties om snel geld te verdienen op het internet alleen maar toenemen. Geld verdienen op het internet is inmiddels een onderdeel van onze samenleving geworden. Het spekken van de rekening middels de online mogelijkheden is niets minder dan een realistisch doel.

Snel geld verdienen op internet? Eén van de manieren naast Dropshipping of E-commerce om snel geld te verdienen op het internet is Affiliate Marketing. In dit artikel lees je alles wat je moet weten om te starten met Affiliate Marketing. Je leest wat Affiliate Marketing inhoudt, hoe het werkt, wat de voordelen zijn en hoe je deze voordelen in jouw Affiliate Marketing business kunt benutten. Affiliate Marketing is tenslotte een onderdeel van de online samenleving zonder dat je dit wellicht altijd door hebt…

Inhoudsopgave

Wat is Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing is volgens overalgeld.nl de meest efficiënte manier om snel geld te verdienen op het internet. Als affiliate maak jij reclame voor een product of dienst van iemand anders. In vrijwel alle gevallen betreft Affiliate Marketing het maken van een online reclame in ruil voor een betaalde commissie. De opties hoe jij deze reclame inrichting zijn eindeloos. De meest gebruikt manieren van online reclame zijn:

 • Het schrijven van blogs die geoptimaliseerd zijn voor organisch zoekverkeer vanuit Google. Dit wordt ook wel Search Engine Optimalization (SEO) genoemd.
 • Het betaald adverteren op Google (Search Engine Advertising, afgekort als SEA) of andere online platformen.
 • Het promoten van producten in Youtube video’s.
 • E-mailmarketing
 • Webinars
 • En meer…!
hoe-snel-geld-verdienen-op-internet-wat-is-affiliate-marketing

Affiliate Marketing is, kort samengevat; betaald krijgen voor het promoten van producten. Jij krijgt als ‘affiliate’ een commissie in ruil voor de promotie richting de juiste doelgroep. Hierdoor kan de affiliate zich richten op het promoten van het product, waardoor de verkoper zich niet bezig hoeft te houden met marketing. Bij dit hele proces komen altijd drie partijen kijken: de verkoper, de affiliate en de koper.

Jij bent de affiliate. Jij bent als affiliate het verlengstuk tussen verkoper en koper. Door gebruik te maken van jouw expertise als affiliate marketeer kan jij betaald krijgen voor deze waarde. Betaald krijg je in de vorm van een commissie wanneer een verkoop wordt gegenereerd. Bij sommige affiliate netwerken krijg je ook commissies wanneer jij leads en websitebezoekers aanbrengt bij de verkopende partij. Afspraken over de commissies vind je terug in de afspraken die vooraf worden gemaakt met de verkopende partij.

Hoe snel geld verdienen op internet met Affiliate Marketing?

Om snel geld te verdienen met Affiliate Marketing, dien je je eerst aan te melden als affiliate, dien je je eerst aan te melden als affiliate bij een affiliate netwerk. Voorbeelden van Affiliate Marketing netwerken zijn Tradetracker, PayPro en Plug & Play.

Na het aanmelden bij één van deze netwerken maak je de keuze uit één of meerdere producten die jij wilt gaan promoten. Dit doe je door, op maat gemaakte tekslinks, banners, of ander promotiemateriaal toe te passen. Of je dit doet op een website, YouTube-kanaal, Instagram-pagina of blog maakt niet uit; zolang jouw unieke affiliate URL hier maar achter zit.

Dit is alles waar Affiliate Marketing om draait! Elke keer dat iemand via jouw link het door jou geadverteerde product of de dienst koopt, ontvang jij een commissie over de gegenereerde omzet. Simpel toch?

hoe-snel-geld-verdienen-op-internet-met-affiliate-marketing

Hoe snel jij geld wilt verdienen op het internet hangt er volledig vanaf hoe jij de affiliate links promoot en hoe vaak er via deze link een product of dienst wordt afgenomen. Het zal niet lonen om op één plek een link te plaatsen en vervolgens op commissies te wachten. Affiliate Marketing is immers een lange termijn business model: je moet energie en input leveren om op lange termijn een passief inkomen te genereren.

Belangrijk is om een product te ‘verkopen’ waar jij als promotor achter staat. Gebruik slimme marketingstrategieën en zorg er voor dat het lijkt alsof jij het product zelf gekocht en hebt gebruikt. Hoe meer jij bezoekers en klanten overtuigt en hoe meer waarde jij levert, des te groter de kansen dat iemand via jouw unieke affiliate link over gaat tot aankoop.

De voordelen van Affiliate Marketing

Je bent inmiddels bekend met de werking van Affiliate Marketing. Je verdient simpelweg geld door een product te promoten in ruil voor een commissie. Maar dit is niet alles…

Affiliate Marketing heeft namelijk veel meer te bieden dan je tot nu toe hebt gelezen!

Het businessmodel Affiliate Marketing heeft veel voordelen. Om jou nog meer inzicht te geven in het veilig geld verdienen met Affiliate Marketing lichten wij de voordelen van Affiliate Marketing toe. De voordelen van Affiliate Marketing zijn:

 • Ondanks dat niet iedereen dit denkt, betreft Affiliate Marketing een 100% eerlijk verdienmodel. Jij ontvangt geld middels commissies als jij succes hebt geleverd. De verkoper is geen geld kwijt voor de marketing en jij als affiliate verdient geld in ruil voor de marketing die jij hebt geleverd aan de verkoper.
 • Met Affiliate Marketing verdien je een passief inkomen. Je bent met Affiliate Marketing weinig tijd kwijt terwijl je er op lange termijn meer geld mee gaat verdienen.
 • Je hebt geen startkapitaal nodig. De inschrijving bij de Affiliate Netwerken (zoals Tradetracker, PayPro en Plug en Play) zijn gratis. Wil je een blog starten? Dan dien je een minimale investering te doen voor het kopen van een domeinnaam en hosting bij partijen als GoDaddy, TransIP of Neostrada.
 • Diepgaande technische kennis is niet nodig. Je start met Affiliate Marketing door je gezonde verstand te gebruiken.
 • Vrijheid. Je bepaalt zelf hoe, wanneer en waarmee jij geld verdient door Affiliate Marketing toe te passen. Je verdient geld overal, waar je maar wilt.
 • Affiliate Marketing is een ideale bron van inkomsten die jij kunt genereren naast je huidige baan. Met de beperkte tijd die je hier aan kwijt bent, kun je al snel honderden euro’s per maand extra verdienen.
 • Je staat los van de klantenservice. Als affiliate ben jij nog verantwoordelijk voor de service die wordt geleverd na de aankoop. Hierdoor kan jij je focussen op datgene waar jij goed in bent: het promoten en verkopen van de producten!

Starten met snel geld verdienen op internet door Affiliate Marketing?

Wil jij starten met snel geld verdienen op internet door Affiliate Marketing?

De Affiliate Marketing Revolutie cursus leert jou in 63 video’s hoe jij snel geld kunt gaan verdienen met Affiliate Marketing. De video’s in de A-Z cursus zijn opgedeeld in 7 modules, 6 instructies, 1 motivatie onderdeel en extra tips om direct te starten met Affiliate Marketing. De cursus is gemaakt voor beginners en daarom zeer geschikt voor mensen die snel geld willen verdienen en dit willen doen met Affiliate Marketing.

affiliate-marketing-revolutie-content

Zoals eerder uitgelegd, vereist het starten met Affiliate Marketing bijna geen technische vaardigheden. Onderdelen die voor jou toch lastig kunnen zijn, worden allemaal haarfijn uitgelegd door Affiliate Marketing-goeroe Jacko Meijaard in de Affiliate Marketing Revolutie.

Naast de basics over Affiliate Marketing, gaat Jacko Meijaard jou uitleggen hoe jij andere marketingstrategieën als e-mailmarketing toe kunt passen om nog meer commissies te scoren en jouw inkomen door Affiliate Marketing te vergroten.

Wil jij vandaag beginnen met de A-Z videocursus van Jacko Meijaard? Klik op onderstaande button of ga naar de videocursus door hier te klikken.

affiliate-marketing-revolutie
Wil jij een online passief inkomen genereren?
Leer geld verdienen met Affiliate Marketing!

Wil jij een ander business model leren? Bekijk dan onze pagina over de verschillende online business modellen.

Populaire blogs

10 GEHEIMEN VOOR EEN ONLINE INKOMEN!

Download de 10 gratis overalgeld.nl secrets en leer de juiste strategieën voor een online inkomen!

overalgeld.nl-secrets-10-geheimen-voor-een-online-inkomen