the-secret-skill-review

The Secret Skill Review (2021) – Review + Mijn Ervaring met de Secret Skill van Rebien Ghazali

Het leven gaat lang niet altijd over rozen. Bijna iedereen zal dit wel kunnen beamen. Op een bepaald moment in ons leven krijgen we allemaal wel te maken met vervelende dingen. Een leven met alleen maar succes, geluk en geld zou je dan ook kunnen bestempelen als onmogelijk. Toch zou je hier wel naar kunnen streven en er is een manier waarop je tóch zou kunnen bereiken wat je graag wilt, op welk gebied dan ook. Dit is natuurlijk niet zomaar te realiseren. Om je hierbij te helpen is The Secret Skill ontwikkeld. In dit artikel gaan we dan ook hiernaar kijken en kom jij er dus achter of dit de moeite waard is. Je leest er alles over in deze The Secret Skill review!

Inhoudsopgave

Waarom ik The Secret Skill probeerde

Zelf ben ik van nature een persoon die het maximale eruit wil halen. Het kan erg frustrerend zijn voor mij wanneer iets niet gaat op de manier zoals ik dat graag zou willen. Dit levert wel eens wat problemen op, omdat dit natuurlijk niet altijd kan.

Altijd ben ik op zoek naar manieren om te krijgen wat ik wil. Dat klinkt erg egoïstisch, maar als jij ergens de behoefte voor voelt, is het logisch dat je op zoek gaat naar hoe jij deze behoefte kan vervullen. Als je jouzelf herkent in deze eigenschap, is de kans groot dat je beschikt over een goed doorzettingsvermogen. Dat is goed, maar niet altijd voldoende.

Dat merkte ik zelf ook toen ik op een punt in mijn leven kwam dat ik zonder inkomen kwam te zitten. Hoewel ik fanatiek bezig was met werk zoeken, leverde het weinig succes op. Op een gegeven moment raakt het geduld wel op en toen ben ik dus op zoek gegaan naar een alternatieve manier voor een geldstroom.

the secret skill review waarom the secret skill

Ik kwam niet echt iets tegen wat me goed beviel. Toen een vriend van mij hoorde van mijn probleem, raadde hij mij aan om te kijken naar het online verdienmodel affiliate marketing of de cursus The Secret Skill eens te proberen. Op dat moment keek ik hem een beetje raar aan, want ik had er namelijk nog nooit van gehoord.

Toch ben ik even gaan kijken en heb ik enig onderzoek gedaan. De belofte was dat jij alles kunt krijgen wat jij wilt, ongeacht wat het is. Of het nu geld, liefde, geluk of succes is, alles zou je met deze cursus voor elkaar kunnen krijgen. Op het eerste gezicht klinkt dat erg onrealistisch. Omdat ik zonder geldstroom zat en mij de belofte werd gedaan dat ik geld kon krijgen, wekte het toch de interesse bij mij op. Daarom heb ik The Secret Skill geprobeerd.

Wie is de ontwikkelaar van The Secret Skill?

Ik heb in mijn leven al best veel verschillende cursussen afgerond in de hoop om er genoeg voordeel uit te behalen. Voordat je aan een cursus begint, is het logisch als je eerst een beetje sceptisch bent. Omdat ik merk dat ik dit ook altijd heb, doe ik eerst altijd een klein onderzoek naar wie de cursus heeft ontwikkeld. Als je informatie hebt over degene die achter de cursus zit, krijg je namelijk gelijk een indicatie over de betrouwbaarheid ervan.

Het was vrij eenvoudig om erachter te komen wie de ontwikkelaar van de cursus The Secret Skill is. Op de website van de cursus is namelijk een soort profiel gemaakt over de persoon achter de cursus. Een blik werpen hierop doet ons leren dat de ontwikkelaar een man genaamd Rebien Ghazali is.

The Secret Skill Rebien Ghazali

Je hebt hierboven dus kunnen lezen dat de ontwikkelaar van The Secret Skill een man genaamd Rebien Ghazali is. De kans is groot dat deze naam jou in eerste instantie niet zo veel zegt. Daarom zullen we hieronder gaan kijken naar wie Rebien Ghazali nu precies is. Zo krijg je een indicatie en een eerste indruk bij de cursus die hij heeft ontwikkeld.

Rebien van The Secret Skill zal voor de meeste mensen dus nog onbekend zijn. Als je zijn naam intypt op een zoekmachine zoals Google, zul je dan ook zien dat er in eerste instantie niet veel over Rebien te vinden is. Bijna ieder zoekresultaat gaat over de cursus The Secret Skill.

Daarom zullen we eerst even kijken naar het profiel dat over hem samen is gesteld op de website van de cursus. Hier staan verschillende persoonlijke dingen op. Je kunt er bijvoorbeeld lezen dat Rebien meerdere bedrijven op heeft gericht en daarmee geobsedeerd is door ondernemen en succes. Bovendien kun je lezen dat hij inmiddels meer dan 6 jaar coaching ervaring heeft. Ook is hij 4 keer verkozen tot beste verkoper binnen een bedrijf met meer dan 1500 werknemers. Dit is niet voor niets, want hij schijnt in een periode van drie jaar meer dan een miljoen euro omzet aan verkopen gegenereerd te hebben. Inmiddels schijnt hij ook meer dan 1000 mensen te hebben geholpen met beter worden in dingen als verkopen en ondernemen.

Bovenstaande gegevens zijn natuurlijk van positieve invloed op jouw houding ten opzichte van de cursus. Omdat het echter staat op de website van de cursus zelf, ben ik nog even verder gaan kijken omdat de kans bestond dat het profiel niet vanuit een neutraal oogpunt samen was gesteld. Toch kon ik concluderen dat de gegevens klopten. De verdere verhalen over Rebien Ghazali zijn eigenlijk bijna allemaal positief. Hierdoor heb ik een positieve houding ontwikkeld ten opzichte van de cursus. Dit omdat de persoon achter The Secret Skill mij betrouwbaar leek.

Wat is The Secret Skill?

Wanneer je alleen de naam hoort, wekt het wel interesse op, maar heb jij waarschijnlijk voor de rest totaal geen idee. Het lijkt op het eerste gezicht dan ook best vaag. Vaak heb je meteen wel door wat jij met het doen van een cursus kan bereiken. Bij The Secret Skill duurt het echter wat langer voordat jij dit door zult hebben. Zelf wist ik ook maar een beetje vaag wat het was, zelfs toen ik ermee begon.

Daarom was voor mij ook meer onderzoek benodigd. Er staan op de website van de cursus een aantal mooie beloftes. Er wordt bijvoorbeeld beloofd dat jij invloed en overtuigingskracht leert, zodat je jouw leven vol vrijheid en succes gaat leven. Daarnaast wordt jou beloofd dat je alles kunt krijgen wat jij wilt, wat het ook is. Deze beloftes klinken te mooi om waar te zijn, dus ben ik verder gaan kijken naar wat de cursus nu precies inhoudt.

Wanneer je verder leest, krijg je dingen te zien die toch wel enigszins enthousiasmeren. Bij The Secret Skill leer jij namelijk hoe jij met jouw mindset alles kunt krijgen wat je wil, in ieder geval makkelijker kunt krijgen wat jij wilt. Zo kun jij altijd in voldoende mate voorzien in jouw behoeften.

Voor wie is The Secret Skill geschikt?

Het is altijd goed om te weten voor wie een cursus nu ontwikkeld is. Zo kom jij erachter of jij binnen de doelgroep valt en of jij iets aan de cursus zou kunnen hebben. Daarom gaan we nu kijken naar voor wie The Secret Skill training geschikt is.

Wanneer je in een paar oogopslagen kijkt naar het product zelf, valt op dat er niet echt een speciale doelgroep aan wordt gesproken. Het is allemaal erg neutraal en iedereen zou zich erdoor aangesproken kunnen voelen.

Kijken we echter even wat verder, zijn er verscheidene dingen te vinden die een indicatie geven voor wie de cursus bedoeld is. Hoewel het redelijk algemeen blijft, zou je wel van jouzelf kunnen weten of jij binnen de doelgroep valt.

Je kunt namelijk lezen dat iedereen die iets graag wil de cursus zou kunnen volgen, op wat voor gebied dan ook. Eenieder die aan de slag wil met zijn of haar mindset om bepaalde doelen te bereiken, zou kunnen overwegen om aan de slag te gaan met The Secret Skill.

The Secret Skill Ervaring

Eerder in deze The Secret Skill review gaf ik al aan dat ik sceptisch was over de training. Ik had geen flauw idee van wat ik moest verwachten. Eigenlijk ben ik puur met de cursus begonnen omdat ik weer genoeg geld wilde gaan verdienen. Geen flauw idee had ik hoe ik het met deze cursus kon bereiken. Misschien lagen andere cursussen zelfs wel wat meer voor de hand. 

Toch ben ik blij verrast door de cursus. Toen ik ermee begon wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. De opbouw van de cursus steekt erg goed in elkaar en je gaat iedere dag een stapje verder. Ik merkte tijdens het doen van de cursus dat ik een persoonlijke ontwikkeling doormaakte. Tijdens de cursus kwam ik er namelijk achter dat mijn mindset niet goed was. Dit was dan ook de reden dat ik zonder inkomen ben komen te zitten en een tijdje in die situatie heb gezeten. Ik heb bij The Secret Skill geleerd hoe ik zowel mijn energie als mijn mindset consistent en goed kon houden.

Mijn The Secret Skill ervaring was erg goed en ik heb hier veel aan gehad. Ik heb veel dingen geleerd die ik op zowel de korte als op de lange termijn toe kan passen. Na de cursus kon ik echt merken dat ik als het ware een transformatie had ondergaan. Vooraf wist ik niet wat The Secret Skill nou precies kon zijn, maar ik heb dit zeker geleerd bij de cursus.

Ervaringen van anderen met The Secret Skill

Eerder in deze The Secret Skill review gaf ik al aan dat ik sceptisch was over de training. Ik had geen flauw idee van wat ik moest verwachten. Eigenlijk ben ik puur met de cursus begonnen omdat ik weer genoeg geld wilde gaan verdienen. Geen flauw idee had ik hoe ik het met deze cursus kon bereiken. Misschien lagen andere cursussen zelfs wel wat meer voor de hand. 

Toch ben ik blij verrast door de cursus. Toen ik ermee begon wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. De opbouw van de cursus steekt erg goed in elkaar en je gaat iedere dag een stapje verder. Ik merkte tijdens het doen van de cursus dat ik een persoonlijke ontwikkeling doormaakte. Tijdens de cursus kwam ik er namelijk achter dat mijn mindset niet goed was. Dit was dan ook de reden dat ik zonder inkomen ben komen te zitten en een tijdje in die situatie heb gezeten. Ik heb bij The Secret Skill geleerd hoe ik zowel mijn energie als mijn mindset consistent en goed kon houden.

Mijn The Secret Skill ervaring was erg goed en ik heb hier veel aan gehad. Ik heb veel dingen geleerd die ik op zowel de korte als op de lange termijn toe kan passen. Na de cursus kon ik echt merken dat ik als het ware een transformatie had ondergaan. Vooraf wist ik niet wat The Secret Skill nou precies kon zijn, maar ik heb dit zeker geleerd bij de cursus.

Voordelen The Secret Skill

Wanneer je gaat investeren in het doen van een cursus, wil jij uiteraard op de hoogte zijn van wat het jou kan brengen. Je weet inmiddels wat The Secret Skill is en wat het wil bereiken. Hieronder zullen we gaan kijken naar enkele andere grote voordelen die jij met het doen van de cursus kan bereiken.

Wat bij veel cursussen het geval is, is dat je na het afronden er niets meer van hoort. Soms wordt jou na een tijdje zelfs de toegang ontzegd. Bij The Secret Skill is dit niet het geval. Na het afronden van de cursus blijf je toegang hebben tot het netwerk van Rebien. Daarnaast krijg je direct toegang tot opdrachtgevers waar jij ook na de cursus mee aan de slag kunt.

Ook is het bij een groot deel van de cursussen zo dat er een gebrek is aan persoonlijke begeleiding. Je krijgt dan bijvoorbeeld ergens filmpjes te zien, maar er is dan geen mogelijkheid om een vraag aan deze persoon te stellen. Bij The Secret Skill heb je daarentegen één keer per week toegang tot live coaching sessie. Zo heb jij de nodige begeleiding en kun jij hier jouw vragen stellen.

Bij de cursus word jij de baas over jouw mind. Dit klinkt apart, maar je zult er bij de cursus achter komen wat dit precies inhoudt. Je krijgt om dit te realiseren praktische tips, waardoor je jouw doelen makkelijker kunt bereiken. 

the-secret-skill-review-voordelen

The Secret Skill kopen

Als jij door dit artikel of andere factoren enthousiast bent geworden over The Secret Skill, is dat goed mogelijk. Er zijn, zoals je hebt kunnen lezen, veel mensen die positieve ervaringen hebben met de cursus en er veel aan hebben gehad. Kijkend hiernaar is de kans dus aanwezig dat jij eenzelfde persoonlijke ontwikkeling graag door wilt maken. Mocht je toch nog twijfelen, kun je altijd hier een kijkje nemen om extra informatie te vinden.

Hoeveel kost The Secret Skill?

Vaak zijn cursussen niet goedkoop. Ook wil het regelmatig wel eens zo zijn dat een cursus niet aan de verwachtingen voldoet. Dat wil dan zeggen dat jij te veel hebt betaald voor wat jij hebt gekregen. Ik heb dat ook wel eens gehad. Niets is namelijk zo vervelend dan een flinke investering dat zich uiteindelijk niet terugbetaald. Aan een cursus ben je vaak ook relatief veel tijd kwijt, dus dan is het extra vervelend als het tegenvalt.

Ook bij The Secret Skill had ik zo mijn twijfels of ik wel de investering moest maken. Echter kan ik achteraf concluderen dat het deze keer de investering absoluut waard was. Hoewel er lastig een prijskaartje vast is te hangen aan waar de cursus zich op richt, zou ik zeggen dat de prijs gewoon erg realistisch is. Ik denk namelijk dat ik mijn investering allang weer heb terugverdiend.

Wanneer jij ook overweegt om The Secret Skill aan te schaffen om jou persoonlijke doelen te bereiken, betaal je eenmalig een prijs van €997,-. 

Is The Secret Skill het waard?

Eigenlijk heb ik het antwoord op deze vraag hierboven al een beetje gegeven. Zelf zou ik de vraag volmondig met ja beantwoorden. Ik sta er namelijk nog steeds van versteld hoe ik ben veranderd tijdens het proces van de cursus.

Voordat ik begon aan de cursus had ik namelijk niet al te hoge verwachtingen en zelfs nog enige scepsis. Toen ik echter het programma begon te volgen kwam ik erachter dat mijn verwachtingen veel te laag waren. Je zou dus kunnen zeggen dat ik de invloed van deze cursus flink heb onderschat. Ik ben inmiddels bezig met het bereiken van mijn persoonlijke doelen en ben hiermee goed op weg.

Zoek jij dus ook naar een manier om jou doelen te bereiken, ook al lijken deze erg ver weg? Dan zou ik deze cursus absoluut aan kunnen raden en zeker zeggen dat het jouw investering waard is. Het is voor velen een flinke investering, maar deze investering zal leiden tot enorme positieve resultaten.

Conclusie over The Secret Skill

Iedereen maakt tijdens zijn of haar leven wel persoonlijke ontwikkeling door. Hiervan zijn een ontelbaar aantal factoren van invloed. Wanneer jou iets niet lukt of de verkeerde ontwikkeling doormaakt, is dat vaak het gevolg van een mindset dat niet goed genoeg is. Het is dan belangrijk dat je dit probleem aanpakt en zorgt voor de juiste mindset. Je zult zien dat je dan dingen kan waarvan jij niet had gedacht het te kunnen. Makkelijk om te realiseren is dit echter niet. Om jou hierbij te helpen is er een cursus ontwikkeld. Heb jij dus ook persoonlijke doelen, maar lukt het niet om deze te bereiken? Neem dan een kijkje bij de cursus The Secret Skill!

Vandaag starten met The Secret Skill

Wil jij aan de slag met The Secret Skill? Ga via deze link naar The Secret Skill of klik op onderstaande knop om direct naar de cursus te gaan.

Populaire blogs

10 GEHEIMEN VOOR EEN ONLINE INKOMEN!

Download de 10 gratis overalgeld.nl secrets en leer de juiste strategieën voor een online inkomen!

overalgeld.nl-secrets-10-geheimen-voor-een-online-inkomen