youtube-cash-cow

YouTube Cash Cow: 5 redenen om te starten met een YouTube Cash Cow Channel

Waarom starten met een YouTube Cash Cow Channel? Dit is een vraag die menig online ondernemer zich stelt. Wij hebben het voor jou uitgezocht. In dit artikel geven wij jou 5 redenen om te starten met een YouTube Cash Cow Channel.

Inhoudsopgave

#1 Je kunt creatief zijn

Aan de soort video’s die jij gaat maken voor jouw YouTube Cash Cow channel, zijn geen voorwaarden verbonden. Dit betekent dat jij 100% jouw eigen creativiteit kwijt kunt. Maar aan wat voor video’s moet je denken bij een YouTube Cash Cow? Video’s waar je aan moet denken zijn:

  • Muziekvideo’s (Summer Mixes, nummers etc.)
  • Video’s van een openhaard of andere relaxvideo’s.
  • Tutorials. Bijvoorbeeld hoe je een papieren vliegtuigje kunt vouwen.
  • Top 10 video’s. Denk aan de 10 mooiste steden in Europa.

Is dit het enige? Zeker niet. Je kunt het zo gek niet bedenken. Alles is mogelijk, zolang je maar uniek bent en jouw eigen creativiteit toe weet te passen in jouw video’s. Worden deze video’s vervolgens goed bekeken? Dan ga je gegarandeerd veel geld verdienen met jouw eigen YouTube Cash Cow channel.

#2 Je kunt locatie onafhankelijk werken

Het mooie aan een YouTube Cash Cow Channel, is dat jij internationaal kunt werken maar ook locatie onafhankelijk dit werkt kunt doen. Het maakt dus niet uit of jij op je zolderkamer werkt aan jouw YouTube Cash Cow of dat je dit doet vanuit een villa in Bali. Dit kun je helemaal zelf bepalen. Heb jij het doel om ooit in het buitenland te werken en jouw eigen online inkomen te verdienen? Dan is een YouTube Cash Cow channel geschikt om dit doel waar te maken.

youtube-cash-cow

#3 Je kunt er een goed betaalde boterham mee verdienen

Met een YouTube Cash Cow channel is het van belang om veel kijkers te krijgen en goede content te bieden. De CPM (Kosten per 1000 impressies) bepaalt hoeveel geld jij verdient met YouTube.

Even een voorbeeldje. Stel jouw CPM ligt op €3,-. Om bijvoorbeeld €3000,- per maand te verdienen, zou dit betekenen dat je ongeveer 1 miljoen weergaven moet hebben per maand. Dit zijn slechts gemiddeld 33.000 kijkers per dag op jouw YouTube kanaal. En let op: dit kan je verdelen over meerdere video’s op het kanaal. Dit is echt meer dan mogelijk…! Bedenk maar eens hoeveel weergaven de YouTube vloggers in Nederland hebben die zich enkel focussen op de Nederlandse doelgroep.

In Nederland zijn er inmiddels al tientallen studenten van de Cash Cow Academy die tienduizenden euro’s per maand verdienen met hun eigen YouTube Cash Cow Channel. Wil jij dit ook? Neem dan vooral een kijkje op de website van Jelline Brands.

#4 Uitbesten is mogelijk bij dit business model

Vraag jij je af of het hebben van video editing vaardigheden noodzakelijk is? Dit kan, maar is zeker niet nodig. Je kunt iedere dag heel veel uren steken in het maken van

Maar hoe besteed ik dit soort taken dan uit? Via platforms als Fiverr en Upwork kun jij heel eenvoudig zoeken naar geschikte freelancers die jouw eenmalig of op vaste basis kunnen gaan helpen met jouw YouTube Cash Cow business.

Uiteindelijk is het mogelijk lange termijn samenwerkingen aan te gaan een een volledig team op te zetten die jou helpt bij het maken van Cash Cow video’s. Hierdoor kan je content blijven uploaden en het aantal weergaven en dus jouw inkomen blijven vergroten. Hoe je een team op kunt zetten, wordt uitgelegd in de Cash Cow Academy.

#5 Je hoeft niet zichtbaar te zijn op de camera

Wellicht is dit de nummmer één reden om te starten met een YouTube Cash Cow Channel. Je hoeft namelijk niet zelf zichtbaar te zijn op de camera. Dit betekent dan hoe succesvol je ook wordt en hoe vaak jouw YouTube video’s ook worden bekeken, jij altijd jouw privacy behoudt.

Een voorbeeld van een YouTube Cash Cow video is te zien in onderstaand filmpje. Hier is niemand zichtbaar op een camera.

Nadelen van een YouTube Cash Cow Channel?

Zijn er dan helemaal geen nadelen bij het starten van een YouTube Cash Cow Channel? Zeker wel. Een YouTube Cash Cow Channel, heeft net als iedere andere vorm van online geld verdienen ook z’n nadelen. Wij hebben de nadelen voor je op een rijtje gezet:

  • Je zal onderscheidend moeten zijn. YouTube Cash Cow Channels zijn upcoming en daardoor begint de concurrentie langzaam toe te nemen. Dit betekent dat jij uniek en creatief moet zijn om de resultaten door het dak te laten gaan. Denk jij dat je hier uniek in kunt zijn? Dan is het absoluut geen probleem om te starten met een YouTube Cash Cow Channel.
  • Je verdient niet direct geld. Als je een succesvol YouTube Cash Cow channel weet op te richten, is er sprake van een passieve inkomstenbron. Van een passieve inkomstenbron is het over het algemeen bekend dat je op langere termijn terugkerende inkomsten begint te genereren. Hetzelfde geldt voor een YouTube Cash Cow Channel.

Starten met een YouTube Cash Cow Channel?

Starten met een YouTube Cash Cow Channel? In de Cash Cow Academy van Jelline Brands leer jij hoe jij geld kunt gaan verdienen met jouw YouTube Cash Cow Channel. Wil je meer weten over deze cursus? Lees mijn review over de Cash Cow Academy dan hier.

Let op: via overalgeld.nl kan jij profiteren van een unieke kortingsactie. Met kortingscode ‘MARK200’ profiteer jij van €200,- extra korting op de Cash Cow Academy! Gebruik de kortingscode en jij hebt binnen enkele maanden een succesvol YouTube Cash Cow channel!

Populaire blogs

10 GEHEIMEN VOOR EEN ONLINE INKOMEN!

Download de 10 gratis overalgeld.nl secrets en leer de juiste strategieën voor een online inkomen!

overalgeld.nl-secrets-10-geheimen-voor-een-online-inkomen